Για όλους και για όλα μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή «ΕΛΕΟΣ!» που παρουσιάζουν στο MEGA η Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζουμε ότι τον είχε διώξει από την παράστασή της και κατέθεσε εναντίον του στη δίκη όπου κατηγορήθηκε για βιασμό και καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού.


Η υπόθεση Φιλιππίδη

«Την έχω σβήσει από την μνήμη μου αυτήν την εποχή. Την θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε κι έγινε έτσι κι αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δεν θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στην σιωπή. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη για να συνεχίσει:

«Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δεν γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δεν μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στην δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δεν θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δεν γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε την συνεργασία κι ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί. Έπρεπε να πάω ως μάρτυρας. Δεν γινόταν, εφόσον με καλούσαν. Μου άφησε την χειρότερη και πιο οδυνηρή γεύση για όλες τις πλευρές γιατί εγώ λυπάμαι πάρα πολύ και για τον άλλον. Πονώ, αλλά πρέπει να γίνει. Υπάρχει και μια κάθαρση που έπρεπε να γίνει κι ο καθένας να πληρώσει για κάποια πράγματα που έκανε λάθος».


Η καριέρα της, ο εθισμός στη σοκολάτα και ο Χρήστος Πολίτης

Στη συνέχεια μίλησε για την καριέρα της η οποία μετράει μισό αιώνα λέγοντας: «Πλέον δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα. Επίσης απέκτησα υπομονή, σημάδι ότι μεγαλώνεις».

Στην ερώτηση πώς καταφέρνει και παραμένει τόσο νέα είπε: «Είναι η διάθεσή μου παιδική, τόσο που νομίζω ότι παλιμπαιδίζω. Νομίζω ότι από μικρή είχα το σύνδρομο της μαθήτριας».

Η ζωή με τον Μάριο Πλωρίτη

Η ηθοποιός μίλησε για τον άνθρωπο της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη και τη γνωριμία τους. «Έχω φωτογραφία τον Μάριο που μου τσιμπάει το μάγουλο στην αγκαλιά της μαμάς μου ντυμένη μπιζέλι. Ήμουν σε φωτογραφείο, 4 ετών, είχε έρθει με την Έλλη Λαμπέτη και είπε “κοίτα ένα κοριτσάκι”. Μετά στα 18 μου έδωσε το πτυχίο μου, το πτυχίο στη δραματική σχολή. Ήταν καρμικό, δεν γίνεται τόσες συμπτώσεις!».


«Είχε τις ωραιότερες γυναίκες. Και την Έλλη και την Αλίκη… Και ήταν όλες φίλες μου», είπε για τον εκλιπόντα σύζυγό της.


Με μετρούσανε με μεζούρες

«Δεν μπορούσα να βρω δουλειά από το ύψος μου. Με βάζανε και με μετρούσανε με τις μεζούρες. Ο Νίκος Κούρκουλος είχε το ίδιο ύψος με μένα αλλά έδειχνα πιο ψηλή και έπαιζα εγώ καθιστή κι εκείνος όρθιος» ανέφερε χαρακτηριστικά για το παρουσιαστικό της.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στην σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, τόνισε: «Λάτρεψα τη Λάμψη. Δεν με ενοχλεί καθόλου να πω “σαπουνόπερα”. Σε ένα δεν διασκεδάζω, να δω κάτι που δεν καταλαβαίνω. Εκεί δεν περνάω καλά» ανέφερε.


Για τα όσα προέκυψαν μετά την πολύκροτη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη και την πικρία του για τις αμοιβές τους στη «Λάμψη» είπε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο, ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να επαναλάβω τι έχω πει γιατί δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ. Γι’ αυτό σέβομαι την απόφασή του», δήλωσε.

Επίσης εξέπληξε τους παρουσιαστές ομολογώντας πως υπήρξε εθισμένη στη σοκολάτα και μπορούσε να φάει 18 παγωτά. «Έκανα την αποτοξίνωσή μου, ήμουν chocoholic. Ο Μάριος έπεσε στα πόδια μου, είχα φάει 17 παγωτά. Κοιμήθηκε και έφαγα το 18ο. Το έκοψα κάθετα. Έπαθα τρεμούλα παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: