Νέα σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Όπως αποκάλυψε το περασμένο Σαββατοκύριακο η «ON time», o δημοφιλής τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Νίκα.

Η νεαρή γοητευτική επιχειρηματίας με το βαρύ επώνυμο δεν είναι άλλη από την εγγονή του Έλληνα επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος για πολλά χρόνια δέσποζε στο χώρο της εγχώριας αλλαντοβιομηχανίας.

Όσοι γνωρίζουν την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα την περιγράφουν ως ευγενική φυσιογνωμία με πολλές ευαισθησίες, όπως η αγάπη της για τα ζώα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έγινε στο πλαίσιο μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Ξανασυναντήθηκαν σε κοινή παρέα και το αμοιβαίο ενδιαφέρον και των δύο οδήγησε στα πρώτα ραντεβού, με αποτέλεσμα οι καλά γνωρίζοντες να μιλούν πλέον για ένα δυνατό ειδύλλιο. Χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν κάνουν κοινές εμφανίσεις, ενώ ελάχιστα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντός τους γνωρίζουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους, το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ιταλία. Μαζί τους στην Τοσκάνη ήταν και ο κοινός τους φίλος Ανέστης Ευαγγελόπουλος, μέσω του οποίου γνωρίστηκαν, ενώ η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλή φίλη και της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα.

Αναφερόμενος μάλιστα στο ταξίδι του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός το χαρακτήρισε υπέροχο: «Πήγα ένα τετραήμερο διακοπές, το πρώτο έπειτα από ενάμιση χρόνο. Περάσαμε ωραία. Είδαμε νέες εικόνες. Ξεκουραστήκαμε, εμπνευστήκαμε, ήταν υπέροχα. Ωραία πράγματα. Και στη Φοντάνα ντι Τρέβι πήγαμε και στα μουσεία. Επειδή οι γονείς μου σπούδασαν στην Ιταλία και μας μιλάνε από μικρά, προσπαθώ να κρατάω επαφή με τη γλώσσα. Να τη θυμάμαι» είπε ο τραγουδιστής, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 22/03/2023