Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ.

Οι ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στη σειρά «Παγιδευμένοι», η οποία έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Ο «εθνικός κουμπάρος» δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι καλά στην προσωπική του ζωή και πώς κατά κάποιον τρόπο συγκατοικεί κιόλας.

«Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και σε εκείνο το σημείο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησε να ρωτήσει εάν συγκατοικούν, με τον Πέτρο Λαγούτη να αναφέρει ότι αφορά και άλλον άνθρωπο, οπότε και αυτό που λέω το έχουμε συζητήσει. Ότι, ναι, θα το πω. Δεν το κρύβουμε».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολλή δουλειά. Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι κι εγώ αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση».