Δεν είναι πια «Ελεύθερος» ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως είναι η µεγάλη καλοκαιρινή του επιτυχία, αφού εδώ και λίγο καιρό ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό Ελληνίδας καλλονής. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, ο δηµοφιλής τραγουδιστής είναι και πάλι ερωτευµένος.

2_3
Κωνσταντίνος Αργυρός

Αφού ολοκλήρωσε τη σχέση του µε την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, έπειτα από τρία χρόνια, βρήκε µια άλλη… Αλεξάνδρα, που όµως λέγεται Νίκα! Καλά ενηµερωµένες πηγές αποκάλυψαν στην «ON time» πως η νεαρή, γοητευτική επιχειρηµατίας µε το βαρύ επώνυµο δεν είναι άλλη από την εγγονή του Ελληνα επιχειρηµατία Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος για πολλά χρόνια δέσποζε στον χώρο της εγχώριας αλλαντοβιοµηχανίας.

1_3
Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει κλέψει την καρδιά του δημοφιλούς τραγουδιστή

Οσοι γνωρίζουν την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα την περιγράφουν ως ευγενική φυσιογνωµία µε πολλές ευαισθησίες, όπως η αγάπη της για τα ζώα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η πρώτη γνωριµία µε τον Κωνσταντίνο Αργυρό έγινε στο πλαίσιο µιας κοινωνικής εκδήλωσης. Ξανασυναντήθηκαν σε κοινή παρέα και το αµοιβαίο ενδιαφέρον οδήγησε στα πρώτα ραντεβού, µε αποτέλεσµα οι καλά γνωρίζοντες να µιλούν πλέον για ένα δυνατό ειδύλλιο. Χαµηλών τόνων και οι δύο, δεν κάνουν κοινές εµφανίσεις, ενώ ελάχιστα πρόσωπα του φιλικού τους περιβάλλοντος γνωρίζουν τη σχέση τους. Ενδεικτικό της προσοχής που δείχνουν ώστε να µη γίνουν στόχος δηµοσιότητας είναι το γεγονός πως δεν ακολουθούν καν ο ένας τον άλλον στο Instagram. Προτιµούν τις ήσυχες εξόδους σε µακρινά προάστια και σε σπίτια φίλων.

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους, το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ιταλία, ενώ προτιμά ήσυχες εξόδους σε μακρινά προάστια και σε σπίτια φίλων

Το ζευγάρι, που κρατά χαµηλούς τόνους, το περασµένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ιταλία. Μαζί τους στην Τοσκάνη ήταν και ο κοινός τους φίλος Ανέστης Ευαγγελόπουλος, µέσω του οποίου γνωρίστηκαν. Η κάµερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόµιο, αλλά ο τραγουδιστής δεν θέλησε να αποκαλύψει… πολλά για το ταξίδι του. «Περάσαµε ωραία, ξεκουράστηκα… Οι γονείς µου σπούδασαν στην Ιταλία και µας µιλούσαν από µικρά ιταλικά. Για το “Voice” δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου… ∆ουλεύω πολλές ώρες, αλλά δεν καταλαβαίνω ότι κουράζοµαι, έχω καλή οµάδα», είπε αρχικά, ενώ αναφερόµενος στο ταξίδι του ο Κωνσταντίνος Αργυρός το χαρακτήρισε υπέροχο. «Πήγα ένα τετραήµερο διακοπές, το πρώτο µετά από ενάµιση χρόνο. Περάσαµε ωραία. Είδαµε νέες εικόνες. Ξεκουραστήκαµε, εµπνευστήκαµε, ήταν υπέροχα. Ωραία πράγµατα. Και στη Φοντάνα ντι Τρέβι πήγαµε και στα µουσεία. Επειδή οι γονείς µου σπούδασαν στην Ιταλία και µας µιλάνε από µικρά, προσπαθώ να κρατάω επαφή µε τη γλώσσα. Να τη θυµάµαι…», είπε ο τραγουδιστής, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

3_2
Αλεξάνδρα Νίκα

«Είµαι πάντα κύριος και gentleman µε τις γυναίκες»

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης προστατεύει όσο µπορεί την προσωπική του ζωή. Πάντα επέλεγε µη κοσµικά µέρη για τα ροµαντικά ραντεβού του και συνήθως τον πρώτο καιρό έβγαινε παρέα µε φίλους, που «κάλυπταν» τις σχέσεις του. Κι αυτό γιατί πάνω από όλα δεν ήθελε να γίνεται εξώφυλλο για τα προσωπικά του. Πριν από µερικά χρόνια, ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «Down Town» Κύπρου είχε πει: «∆εν µένω µεγάλα διαστήµατα µόνος µου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις µου και δεν τις βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το µάθετε δεν σηµαίνει ότι είµαι µόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφό µου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί… Είµαι πάντα κύριος και gentleman µε τις γυναίκες. Ακόµα κι όταν ήµουν πιτσιρικάς και δεν είχα ωριµάσει, ποτέ δεν φέρθηκα άσχηµα σε καµία από τις κοπέλες που πέρασαν από τη ζωή µου. ∆εν έχω εκµεταλλευτεί τα συναισθήµατά τους και δεν έχω φερθεί σκληρά, φροντίζω να είµαι ξεκάθαρος. Αλλωστε, θεωρώ τον εαυτό µου “υπηρέτη” των γυναικών».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 24/3/23