Έκκληση για βοήθεια, ώστε να βρει σπίτι, έκανε η Ματούλα, μοντέλο, ηθοποιός και εμβληματική περσόνα στα ένδοξα 70s, μετά την έξωση που της έκαναν από το σπίτι όπου έμενε. Αυτό το διάστημα τη φιλοξενεί μια φίλη της έως ότου βρει κάτι μόνιμο δικό της.

«Μέχρι την Κυριακή τελείωνε και ο μήνας, πληρωμένος. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει, τους τη χαρίζω. Με πήγε στα δικαστήρια (ο ιδιοκτήτης του σπιτιού) όταν τελείωσε το συμβόλαιό μου, όταν το κάναμε, μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Τα πλήρωσα. Στο συμβόλαιο που μου έφερε, έγραφε (ποσό ενοικίου) 400 ευρώ. Δεν έδωσα σημασία. Με σπασμένα τα παντζούρια, δεν κατέβαιναν τα ρολά, με πόρτες του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει, μάλλον τους εντάξει ανθρώπους δεν τους θέλουν, τους ενοχλεί. Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο» αποκάλυψε.

«Έδωσαν και χαρτί από τον Ευαγγελισμό ότι δεν πρέπει να κουνηθώ για δύο μήνες και ήρθε και το χαρτί του να φύγω... Έφυγα από το σπίτι την περασμένη Κυριακή. Μου έδωσαν περιθώριο δέκα ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. με όλα του, τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε και να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Ήθελα να βρω μια αποθήκη να βάλω τουλάχιστον τα πράγματά μου. Είδα ένα υπόγειο, 35 τ.μ. με 650 ευρώ. Οι τιμές που έχουν πάει τα ενοίκια δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πιάσει σπίτι» συνέχισε.

Όταν η Ματούλα ρωτήθηκε αν έχει βοήθεια από το γιο της, είπε: «Ποιο γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα».

«Παρακαλώ πάρα πολύ, ένα σπίτι θέλω, ρε παιδιά. Δεν ζητάω τίποτε. Να πληρώνω. Θέλω να βρω ένα σπίτι να μπω μέσα να ηρεμήσω...», κατέληξε η Ματούλα κάνοντας έκκληση.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 28/3/2023.