Το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής Κωνσταντίνου και Ελένης.

Με αυτό το θέμα ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι οι εκλογές θα γίνουν ανήμερα της ονομαστικής της εορτής.

«Όλοι το ακούσαμε ότι οι εκλογές έρχονται, πάνω στη γιορτή μας ρε Ηλιάνα. Πάνω στη γιορτή μας; Ε… ναι δεν πειράζει, τι να κάνουμε;», είπε αρχικά και έπειτα τοποθετήθηκε πιο συγκεκριμένα, λέγοντας πως:

«Εμείς θα πάμε όμορφα και καλά μέχρι το Πάσχα, θα χαρούμε λίγο τον ήλιο και την όμορφη χώρα που ζούμε. Θα πάρουμε βαθιές αναπνοές. Θα κάνουμε σωστές σκέψεις. Το Πάσχα που θα έχουμε λίγο χρόνο να κάτσουμε με τις οικογένειες μας, με τα φιλαράκια μας, σπίτι μας, όπως θέλει ο καθένας…

Και να συζητήσουμε και να σκεφτούμε και κατά τη γνώμη μου να πάμε να ψηφίσουμε. Γιατί και αυτό, ένα πράγμα που παρατηρούμε είναι η αποχή και συνήθως δεν πάνε οι νέοι. Το τι ο καθένας σπίτι του, δεν είμαστε εδώ για να πούμε τι θα ψηφίσουμε», είπε.