Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιµάζει ακόµα µία σειρά για λογαριασµό του Mega, µε τίτλο «Famagusta», µε σηµείο αναφοράς την Αµµόχωστο της Κύπρου.

Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το τρίδυμο των επιτυχιών Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου θα φέρουν στις οθόνες του Mega μία σειρά 24 επεισοδίων, το «Famagusta», εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα με επίκεντρο μία ιστορία αγάπης που θα μας συγκινήσει.

Το σενάριο είναι της Βάνας ∆ηµητρίου και η σειρά θα µεταδίδεται µία φορά την εβδοµάδα, ενώ σε αυτή θα συµµετέχει και ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου. Τα γυρίσµατα, που θα ξεκινήσουν τον Μάιο, θα πραγµατοποιηθούν στην Κύπρο, την Αθήνα και το Λονδίνο, µε τους Γιάννη Μπέζο και Κοραλία Καράντη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παράλληλα, θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν «Η γη της ελιάς».


H ΙΣΤΟΡΙΑ

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων χάνει την ηµέρα της τουρκικής εισβολής το 3 µηνών µωρό του. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, αφήνοντας µαζί και κάθε ελπίδα να βρεθεί το παιδί τους. Εκείνος είναι υποχρεωµένος να πολεµήσει και εκείνη µένει πίσω.

Η αγάπη τους όµως είναι τόσο δυνατή, που θα αντέξει πόλεµο και απώλεια. Οι δυο τους θα δηµιουργήσουν µια υπέροχη οικογένεια και θα ολοκληρώσουν την ευτυχία τους µε τρία παιδιά.

Όμως, δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνο το µωρό, που όσες δεκαετίες και αν περάσουν η απώλειά του θα παραµένει πάντα ένα αγκάθι στη ζωή τους. Ένα βρέφος που κατάφερε µέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέµου να επιβιώσει και σήµερα είναι ένας 50χρονος άντρας, που τον παρακολουθούµε να ζει τη δική του ζωή, παράλληλα µε αυτήν της οικογένειας που δεν είχε ποτέ νέα του.

«Famagusta»: Ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει τη νέα σειρά που έρχεται στο Mega

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 24/03/2023