Στο Κάιρο επέλεξε να γιορτάσει τα 40ά γενέθλιά της φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά, µε καλεσµένους παρουσιάστριες, ηθοποιούς και µοντέλα από την Ελλάδα. Η ηµέρα των γενεθλίων ήταν στις 11 Μαρτίου, την οποία πέρασε µαζί µε την οικογένειά της. Το περασµένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, οργάνωσε ένα µεγάλο πάρτι µε καλεσµένους φίλους και φίλες της από την ελληνική σόουµπιζ. Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε το «χρυσό» πάρτι µε θέµα την Αίγυπτο σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ολες οι καλεσµένες φόρεσαν ρούχα µε χρυσές λεπτοµέρειες, ενώ η εορτάζουσα ήταν ιδιαίτερα σέξι και αποκαλυπτική.

Ποιοι βρέθηκαν στη γιορτή

Μεταξύ των καλεσµένων της Μ. Χρουσαλά ήταν η Αθηνά Οικονοµάκου µε τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Νικόλ Παναγιώτου, η Σήλια Κριθαριώτη µε τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, η Καλοµοίρα, η Μαίρη Βυτινάρος, η ∆έσποινα Καµπούρη µε τον σύζυγό της και η Σταµατίνα Τσιµτσιλή µε τον σύζυγό της, Θέµη Σοφό, ο οποίος αρνήθηκε να εµφανιστεί σε φωτογραφίες. Οι παραπάνω έφτασαν στο Κάιρο και «πληµµύρισαν» το Instagram µε φωτογραφίες τους µπροστά από τις πυραµίδες. Πολλές από τις φίλες της Μαριέττας Χρουσαλά ανήρτησαν και κλιπ από το πάρτι, δείχνοντας την εµφάνιση της παρουσιάστριας, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα χρυσό φόρεµα σε στυλ µαγιό και ένα µεγάλο άνοιγµα στο δεξί της πόδι.

Safari Look

Οταν κάποιος ταξιδεύει σε έναν εξωτικό προορισµό, είναι φυσικό και επόµενο να έχει ανάλογη διάθεση. Στην προκειµένη περίπτωση, κατά την επίσκεψή τους στο Κάιρο οι Ελληνίδες και οι Ελληνες καλεσµένοι της Μαριέττας Χρουσαλά, τουλάχιστον στη βραδινή τους εµφάνιση, επηρεάστηκαν από τη θρυλική Κλεοπάτρα. Μάλιστα, στις πρώτες πρωινές βόλτες όλες οι κυρίες προτίµησαν safari looks, µε ανάλαφρα λινά, άνετα τζιν παντελόνια, σανδάλια και sneakers, για να δουν τις πυραµίδες και να φάνε lunch µε θέα την έρηµο.

Καριέρα και οικογένεια

Η Μαριέττα Χρουσαλά στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2003 και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσµιο διαγωνισµό Μις Υφήλιος, όπου αναδείχθηκε 15η. Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συµπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τηλεπαιχνίδι «Πολύ την Κυριακή», που προβλήθηκε από το Mega. Από το 2006 µέχρι το 2009 ήταν παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκποµπής του Alter «Η Ελλάδα παίζει» και το 2011 συµµετείχε ως διαγωνιζόµενη στην ελληνική εκδοχή του σόου του ΑΝΤ1 «Dancing With The Stars», όπου έλαβε την 11η θέση. Παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα και έχουν αποκτήσει µαζί τρία παιδιά: τη Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.
xrousala_kairo

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 24 Μαρτίου 2023