H ομάδα του «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα πιο πιο επίκαιρα νέα της showbiz.

H Mατθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την ζήλια: «Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, δάγκωσα το πόδι ενός κοριτσιού γιατί ζήλεψα. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα από τις σχέσεις μου ότι η ζήλια είναι αρρώστια και δεν ζηλεύω πια».

Ο Γιάννης Στάνκογλου θυμάται: «Όταν πήγα στη Νέα Υόρκη δεν κυνήγησα τόσο πολύ το όνειρο της διεθνούς καριέρας, είχα και οικονομικές δυσκολίες. Έφτασα πολλές φορές να μετράω τα κέρματα για να πάρω το μετρό».

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε και στην πατρότητα: «Αφότου έγινα μπαμπάς έκανα πίσω τον εγωκεντρισμό μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία, θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κάποιο φλερτ της κόρης μου και να κάνουμε παρέα».

Η Demy παραδέχθηκε«Είχα θέματα ανταγωνισμού με τους άντρες, οι γυναίκες ήταν κομπλεξαριστείς»

Η Demy για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή της: «Έλαβα πολλά θετικά μηνύματα που μίλησα γι’ αυτό. Είναι κάτι που είχα από μικρή, δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα μου».

Στις φήμες ότι έχει παντρευτεί κρυφά απάντησε: «Mπορεί να κουράζουμε τον κόσμο με το αν παντρεύομαι ή οτιδήποτε. Σημασία έχει τι θέλουν δυο άνθρωποι, άσχετα με τις ταμπέλες».

Ο Τάσος Κωστής περιέγραψε σε συνέντευξή του: «Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι γίνονται αγενείς και με έχουν χτυπήσει στην πλάτη την ώρα που τρώω». «Υπήρχαν συνάδελφοι που με σνομπάραν όταν έκανα διαφημίσεις και μεταγλωττίσεις γιατί τις θεωρούσαν τριτοκλασάτες δουλειές», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Η εκπομπή «Έλεος» και η Αννίτα Πάνια με τον Ηλία Ψινάκη υποδέχονται την Κατιάνα Μπαλανίκα απόψε στις 00:10.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: