Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και ο έρωτάς τους κρατάει αναλλοίωτος δύο δεκαετίες. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 20 χρόνια σχέσης, έξι χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.

Ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής του και δεν διστάζει να της δείξει την αγάπη του δημοσίως. Χθες το απόγευμα ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για την Κάτια Ζυγούλη ανεβάζοντας μια φωτογραφία που τη φιλά στο μάγουλο και της χαρίζει λουλούδια.

«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δεν χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Η γνωριμία και το αξέχαστο χαστούκι

Είκοσι χρόνια γνωριμίας μετρούν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου του 2017 το ζευγάρι έκανε το μεγάλο βήμα στη σχέση του και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 και έκτοτε έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα.

Η Κάτια και ο Σάκης το καλοκαίρι του 2003 πρωταγωνίστησαν σε διαφημιστικό σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Αξέχαστο έχει παραμείνει το χαστούκι που έδινε η Κάτια Ζυγούλη στον Σάκη Ρουβά για χάρη του σεναρίου. Τότε, που κανείς δεν φανταζόταν πως αυτή η γνωριμία θα εξελισσόταν σε σχέση και μάλιστα ζωής, που θα κατέληγε κάποια μέρα στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως κάθε παραμύθι.

Δείτε τη διαφήμιση που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους: