Είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής show biz. Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά οι οποίοι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου δεν διστάζουν να δείξουν πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι μεταξύ τους.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε με τη γυναίκα της ζωής του σε όμορφες και τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι είναι μέσα στο μετρό, ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές.

«Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», γράφει ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη και τα σχόλια πέφτουν βροχή.


Το αξέχαστο χαστούκι

20 χρόνια γνωριμίας μετρούν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου του 2017 το ζευγάρι έκανε το μεγάλο βήμα στη σχέση του και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 και έκτοτε έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς το καλοκαίρι του 2003 πρωταγωνίστησαν σε διαφημιστικό σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Αξέχαστο έχει παραμείνει το χαστούκι που έδινε η Κάτια Ζυγούλη στον Σάκη Ρουβά για χάρη του σεναρίου. Τότε, που κανείς δεν θα φανταζόταν πως αυτή η γνωριμία θα εξελισσόταν σε σχέση και μάλιστα ζωής, που θα κατέληγε κάποια μέρα στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως κάθε παραμύθι.

Ακολουθεί η διαφήμιση που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους, και το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: