Την Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησε η Σοφία Μανουσακίδου με την κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» την Κυριακή 02/04/2023. Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στo τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την φημολογούμενη σχέση με τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Έπρεπε να πάω με την λογική

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φαντάζομαι ότι τώρα θα ξεκινήσουν να γίνονται κουβέντες γενικότερα για αυτά που σκέφτεται το κανάλι. Στο παρελθόν έχει τύχει να βρεθώ στη δύσκολη θέση να επιλέξω ανάμεσα σε δυο αγαπημένα μου πρόσωπα και πήγα με την καρδιά, όχι με την λογική. Έπρεπε να πάω με την λογική αλλά, άμα δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Με την καρδιά πηγαίνουμε μόνο στα προσωπικά και τα δίνουμε όλα, και γινόμαστε βούτυρα. Στην δουλειά πρέπει να πηγαίνουμε με την λογική, αλλά ήμουν πιο μικρή και δεν ήξερα. Σιγά - σιγά ψήνεσαι και μαθαίνεις».

Φαίη Σκορδά ή Γιώργος Λιάγκας

«Αν μου έλεγαν να επιλέξω ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, δεν ξέρω τι θα επέλεγα, Νομίζω κανέναν. Τους εκτιμώ απεριόριστα επαγγελματικά και τους δύο, και το ξέρουν. Ειλικρινά όμως παίζει ρόλο η πρόταση που θα προκύψει οποιαδήποτε στιγμή, και σε τι χρονική φάση θα βρει εμένα για πράγματα που θέλω να κάνω εγώ, για να εξελίσσομαι και να νιώθω καλά».

Ναι, τα έχω με τον Αντίνοο Αλμπάνη - «Τι λες βρε τρελή;»

«Εν τω μεταξύ, τώρα, μου έχουν χρεώσει τον Αντίνοο Αλμπάνη ως σύντροφο. Ναι, τα έχω με τον Αντίνοο Αλμπάνη και θα το ανακοινώσω εγώ» πρόσθεσε ακόμα, με χιούμορ, η Νάνσυ Παραδεισανού στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Τι λες βρε τρελή; Μου το έχουν χρεώσει γιατί ψάχνουν να βρουν με ποιον μπορεί να έχω σχέση που έχει ρεπό Δευτερότριτο. Βρείτε το! Ναι, είναι ο Αντίνοος! Αγάπη μου, μωρό μου, επιτέλους, η σχέση μας επιβεβαιώθηκε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: