Συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» παραχώρησε ο πρώην σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου, λίγο καιρό μετά την είδηση του διαζυγίου τους.

Ο ίδιος μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες μετά το χωρισμό και αναφέρθηκε στη γνωστή τραγουδίστρια λέγοντας ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ ως καλλιτέχνη. Δήλωσε, δε, πως «έπεσε και αυτός στον κανόνα του ότι όλοι παντρεύονται και χωρίζουν», ενώ πρόσθεσε πως «γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά όχι να ξε-αγαπήσεις».

«Τώρα, δυστυχώς, είναι ο κανόνας, αυτό εμένα με στενοχωρεί, γιατί έπεσα κι εγώ στον κανόνα ότι παντρεύονται όλοι και χωρίζουν. Συμβαίνει και πιο γρήγορα, έχει υπάρξει και πιο αργά. Πάντως κρατάω ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς, αλλά όχι να ξε-αγαπήσεις» είπε αρχικά ο γνωστός δικηγόρος.

«Σούπερ σταρ»

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Δημητρίου τόνισε πως διατηρεί άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του. «Είναι μια σούπερ σταρ, υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμη πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της. Τη θαυμάζω ως καλλιτέχνη πάρα πολύ. Τώρα προσωπικά είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε» είπε χαρακτηριστικά.

«Πάντα φταίνε και οι δύο και πάντα και οι δύο κάνουν την αυτοκριτική τους, φαντάζομαι, αλλά τώρα στις συναισθηματικές σχέσεις δεν μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είχα συγκατοικήσει καν πριν το γάμο, οπότε τα έκανα όλα μαζί» πρόσθεσε τέλος.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 03/04/2023.