Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κινείται νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάνη μετά την συνέντευξή του για την σχέση με την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός Έφη Πίκουλα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δήλωση του Γιώργου Λιάνη χαρακτηρίζοντάς την χυδαία.

«Αν ζούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα τα έλεγε αυτά ο Γιώργος Λιάνης; Η συμπεριφορά του είναι αήθης και χυδαία» τόνισε χαρακτηριστικά η Έφη Πίκουλα.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάνη στην εκπομπή «Τετ α τετ», με τον δημοσιογράφο να μιλά για την ερωτική του σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Από εκείνη την ημέρα, ο Γιώργος Λιάνης δέχεται έντονη κριτική για τις δημόσιες δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.



Μια συγγνώμη δεν φτάνει

Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού Γιάννης Παπαμιχαήλ δήλωσε πως αισθάνεται προσβεβλημένος από τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάνη.

«Μια συγγνώμη δεν θα με κάνει να αλλάξω την απόφαση μου. Με αυτά που δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης, δεν προσέβαλε μόνο την αείμνηστη μητέρα μου, αλλά και εμένα, προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: