Ο Κώστας Τσουρός έδωσε απάντηση στην ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μετά την αγωγή και τη μήνυση που κάνει εναντίον του Γιώργου Λιάνη για τις δηλώσεις που έκανε για τη μητέρα του Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δεν εμπλέκεται καθόλου

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Θέλω να σχολιάσω το γεγονός πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με ενέπλεξε σε αυτή την ανάρτηση που έκανε. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που αναφέρεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι κάποιες δηλώσεις που είχα κάνει εγώ εδώ πριν από τρεις μήνες. Γιατί πραγματικά προσπαθούσα να σκεφτώ πώς εμπλέκεται αυτό με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν εμπλέκεται καθόλου».

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν πηγαίνει σε εκπομπές

«Πριν από τρεις μήνες, 9 Ιανουαρίου μάλιστα, είχε πει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ότι δεν πηγαίνει σε εκπομπές και εγώ είχα πει ότι δεν πηγαίνει, γιατί έχει δύσκολες απαιτήσεις που δε μπορούν να ικανοποιηθούν από τα κανάλια. Τα λεγόμενα μου τότε επιβεβαίωσε και ο ίδιος με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook. Δημιουργούνται εντυπώσεις πως αυτό που είπα σχετίζεται με την υπόθεση του Γιώργου Λιάνη. Στην υπόθεση του Γιώργου Λιάνη ήμουν ξεκάθαρος», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός στο «Mega Καλημέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: