Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μίλησε για τη Σοφία Αλιμπέρτη, την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τη σύζυγό του.

«Η Φάρμα με έβαλε ξανά στο χώρο της τηλεόρασης. Η γυναίκα μου επέμενε να μπω στη Φάρμα, για να καταλάβει ο κόσμος τον χαρακτήρα μου. Δεν έχω δεχτεί πρόταση για το Survivor. Η Φάρμα ήταν ωραία εμπειρία και μου έκανε καλό σε όλα τα επίπεδα. Τα τελευταία χρόνια πάντα συζητούσα για τηλεοπτικά πράγματα, αλλά δεν προχωρούσαν. Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν υψηλά νούμερα, αλλά το κλίμα είναι χάλια. Από πέρυσι έχω μια εξαιρετική συνεργασία, το περίμενα να δουλέψω με την Ελεονώρα και δικαιώθηκα απολύτως. Είναι ακόμα καλύτερα απ’ ότι περίμενα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η Σοφία Αλιμπέρτη μού έδωσε χώρο στην εκπομπή και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Έχω κάνει πολλά δοκιμαστικά για παιχνίδια και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνω. Το ότι έμεινα εκτός τηλεόρασης μου έκανε καλό γιατί είδα τα πράγματα ξεκάθαρα. Πάντα είχα παράλληλη δραστηριότητα με το χώρο της τηλεόρασης. Αγαπηθήκαμε ακόμα περισσότερο με τη γυναίκα μου μέσα από τη δυσκολία να αποκτήσουμε παιδί».