Έχοντας εδώ και λίγο καιρό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού Πολιτισμού στην Κύπρο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, τα αρνητικά σχόλια και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Aισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή

«Ως Υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Μπορεί να είναι ένα νεοσύστατο υπουργείο αλλά μέρα με τη μέρα, βήμα βήμα το δυναμώνουμε. Έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που είναι πολλές και είναι μπροστά μας.

Kάθε κριτική για μένα είναι ευλογία

Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό, κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Πρωινού» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Για την πρώτη μέρα που ανέλαβε υφυπουργός Πολιτισμού

Όσο για την πρώτη μέρα που ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε πως είδε την ατζέντα του υφυπουργείου Πολιτισμού και το χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο πρέπει να υλοποιηθούν δράσεις και ενέργειες.


Η στροφή στην καριέρα και η Ζέτα Μακρυπούλια

«Η στροφή αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει και πάρα πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου. Στη μουσική βάζω μια άνω τελεία γιατί με τίποτα δεν μπορεί να με εγκαταλείψει» τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Το χειρουργείο που έκανε

«Έπαθα κάταγμα στο χέρι σε ένα ολίσθημα εκτός Ελλάδος, το οποίο επουλώνεται σιγά σιγά. Συγγνώμη πρέπει να πάω» ανέφερε ο καλλιτέχνης για την περιπέτεια υγείας του και αποχώρησε, χωρίς να απαντήσει τίποτα για τη Ζέτα Μακρυπούλια.


Το μήνυμα της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια

Ήταν στις αρχές Μαρτίου που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη επέμβαση στο χέρι του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και πλέον Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για την κατάσταση της υγείας του.

Όλοι έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά. Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια και τα «περαστικά» που του ευχήθηκε η μητέρα της Ζέτας Μακρυπούλια, κα. Αγγελική.

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια να χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης, όμως εξακολουθούν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.


«Μιχάλη μου περαστικά, σιδερένιος να είσαι καλά πάντα με υγεία» ήταν το μήνυμα που του άφησε η κα. Αγγελική Μακρυπούλια, η οποία συνεχίζει να τρέφει αγάπη προς τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: