Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε σε μια συνέντευξη με τον γνωστό ραδιοφωνικό Αμερικανό παραγωγό Χάουαρντ Στερν τη γνωριμία της με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ, το σύντομο ειδύλλιο και το άδοξο τέλος που είχε.

Η Μπρουκ Σιλντς ήταν μία από τις πολλές γυναίκες που θαύμαζαν τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ τότε. Η ηθοποιός, όμως, είπε ότι ένα ραντεβού μαζί του της άφησε μια πολύ διαφορετική εντύπωση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Στερν.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Γαλάζια Λίμνη» εμφανίστηκε στην εκπομπή στο SiriusXM αυτή την εβδομάδα με αφορμή το ντοκιμαντέρ της στο Hulu «Pretty Baby: Brooke Shields» και μίλησε για το σύντομο διάστημα που πέρασε με τον «Τζον Τζον», ενώ ο Στερν σχολίασε αρχικά πως οι δυο τους «θα ήταν τέλειοι» μαζί.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του

«Ήμουν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί του από τότε που ήμουν περίπου τριών ετών. Η μητέρα μου έλεγε "αυτό είναι το αγόρι που θα παντρευτείς"», πριν μοιραστεί ότι οι δυο τους όντως συναντήθηκαν μια φορά, ενώ βρίσκονταν στο Άσπεν του Κολοράντο την ίδια εποχή. Η ηθοποιός δεν διευκρίνισε ωστόσο, πότε έγινε η συνάντηση.

Δεν θα κοιμόμουν μαζί του, επειδή τον αγαπούσα

«Βγήκαμε ραντεβού. Ήμουν καλεσμένη με την οικογένεια. Μου έλεγε συνέχεια ότι μοιάζω με τη μητέρα του, κάτι που είναι πραγματικά ενδιαφέρον και συγχρόνως ένα κομπλιμέντο που ήταν κάπως σαν: "Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι' αυτό"», και πρόσθεσε: «Στη συνέχεια είχαμε ένα πραγματικό ραντεβού και δεν θα κοιμόμουν μαζί του επειδή τον αγαπούσα κατά κάποιο τρόπο πάρα πολύ».

Το ραντεβού στο μπαρ με την οικογένειά του

Ο Στερν ήθελε περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού και ρώτησε την Μπρουκ Σιλντς πού πήγαν. «Πρώτα πήγαμε σε αυτό το μπαρ με την υπόλοιπη οικογένειά του. Όλοι έπιναν στο μπαρ και γίνονταν καβγάδες», θυμήθηκε η ηθοποιός. «Μου είπε: "Θέλεις να φύγουμε από εδώ; Κι εγώ του είπα: "Ε, εννοείται, θέλω να φύγω από εδώ, Τζον Κένεντι!"».



Το καλύτερο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου

Σύμφωνα με την Μπρουκ Σιλντς, επέστρεψαν στο «ξενοδοχείο σαλέ» όπου έμενε και στη συνέχεια τη φίλησε. «Ήταν το καλύτερο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου...», συνέχισε. «Τα χείλη του ήταν πανέμορφα και το πρόσωπό του ήταν καταπληκτικό και το σώμα του και ο άνθρωπος ήταν προσγειωμένος και αστείος».

Αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον Τζον Φ. Κένεντι

Όμως, όπως είπε στον Στερν, αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ, λέγοντας ότι «πάγωσε» εκείνη τη στιγμή - «επειδή ήταν τόσο πολύτιμο για μένα. Έλεγα: "Ερωτεύεσαι και αν κοιμηθείς μαζί του, μπορεί να μη σου ξαναμιλήσει και δεν μπορείς να το αντέξεις αυτό"».

Φοβόμουν ότι θα πληγωθώ πραγματικά

Η Μπρουκ Σιλντς συνέχισε λέγοντας ότι «δεν έπαιζε παιχνίδι» με το να μην κοιμηθεί μαζί του, συμφωνώντας με τον Στερν όταν είπε ότι ο Κένεντι μάλλον ήθελε να πάει «κατευθείαν στο κρεβάτι» μαζί της. «Φοβόμουν τόσο πολύ ότι θα πληγωθώ πραγματικά, γιατί αν κοιμόμουν μαζί του θα του έδινα ολόκληρο το σύμπαν μου, την καρδιά μου, τα πάντα», πρόσθεσε.

Πήρα ταξί για το σπίτι

Η ηθοποιός είπε ότι στη συνέχεια «έπρεπε να πάρω ταξί για το σπίτι, κάτι που ήταν λίγο λιγότερο από ιπποτικό κατά τη γνώμη μου». Ο Στερν συμφώνησε, αποκαλώντας τον Κένεντι «απαίσιο» που δεν μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί της για να βεβαιωθεί ότι έφτασε στο σπίτι της εντάξει. «Δεν χρειαζόταν όμως», πρόσθεσε η Σιλντς, «είχε γυναίκες που έπεφταν στα πόδια του και δεν χρειαζόταν να κάνει τίποτα γι' αυτό».



Την επόμενη μέρα δεν με κοίταξε και δεν μου μίλησε

Η Μπρουκ Σιλντς ανέφερε ότι οι δυο τους συναντήθηκαν την επόμενη μέρα στις (χιονοδρομικές) πίστες, αλλά ισχυρίστηκε ότι «δεν με κοίταξε και δεν μου μίλησε». «Από τη μία πλευρά, ήμουν σαν «Σκ...τά"». Από την άλλη, έλεγα: «Δόξα τω Θεώ, γιατί και πάλι μπορεί να μη σου μιλούσε ακόμα κι αν το έκανες και θα έδινες κάτι που δεν θα τον ενδιέφερε», είπε. «Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο σε αυτό».

Ο Κένεντι έμεινε ακόμη στο σπίτι με τη μητέρα της

Η διάσημη ηθοποιός συνέχισε ισχυριζόμενη ότι ο Κένεντι έμεινε ακόμη και στο σπίτι που νοίκιαζε με τη μητέρα της, αφού όλοι τους είχαν αποκλειστεί από το χιόνι - αλλά και πάλι δεν της μίλησε. «Τότε ήταν η μαμά μου, ο Τζον Τζον και εγώ σε αυτό το σαλέ και ήταν σαν να λέμε, αυτό είναι σουρεαλιστικό», θυμήθηκε. «Νομίζω ότι ήξερα αρκετά για τον εαυτό μου μέχρι τότε, για να πω, δεν θα μπορέσεις να χειριστείς αυτή την Μπρουκ».

Η Μπρουκ Σιλντς έχασε την παρθενιά της 22 ετών

Προηγουμένως η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι έχασε την παρθενιά της όταν ήταν 22 χρονών, από το αγόρι της που είχε στο κολέγιο, Ντιν Κέιν.

Ένιωσε «λύπη» που έκανε σεξ για πρώτη φορά

Οι δυο τους ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον και η Μπρουκ Σιλντς εξομολογήθηκε ότι ένιωσε «λύπη» που έκανε σεξ για πρώτη φορά, υποστηρίζοντας ότι ο Κέιν ήταν «πιο άνετος με το σεξουαλικό κομμάτι» της σχέσης τους απ' ό,τι εκείνη.

Δεν είχε καμία εξουσία πάνω στο σώμα της

Η πρωταγωνίστρια του «Pretty Baby» παραδέχτηκε ότι ένιωθε ότι δεν είχε καμία εξουσία πάνω στο σώμα της παρά την ηλικία της λόγω του παρελθόντος της ως παιδική σταρ. «Αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό το κορίτσι», εξομολογήθηκε η Μπρουκ για τον νεότερο εαυτό της. «Ήταν αρκετά μεγάλη για να αποδεχτεί πραγματικά το δικό της σώμα. Και απλά δεν μπορούσα να φτάσω σε αυτό το σημείο εκείνη τη στιγμή».

Το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby: Brooke Shields» προβάλλεται στο Hulu.