Απόλυτη, στο γεγονός ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αντρέα Μικρούτσικου για παρελθοντική σχέση μεταξύ των δύο, είναι η Όλγα Τρέμη

Όλα άρχισαν όταν ο Μικρούτσικος θυμήθηκε το ειδύλλιό τους. «Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», είπε στο περιοδικό «ΟΚ!»

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις μιας και επρόκειτο για κάτι πολύ προσωπικό. Ο Δημήτρης Δανίκας πήρε συνέντευξη από την Όλγα Τρέμη για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.

«Βάζω το όριό μου. Τελεία» τόνισε κατηγορηματικά η δημοσιογράφος, με τον Δημήτρη Δανίκα να συνεχίζει: «Δηλαδή απαντάς με τη σιωπή σου, με την περιφρόνησή σου, ας πούμε;». Αμετακίνητη η Όλγα Τρέμη: «Σου είπα, είναι από τα θέματα που δεν συζητώ». Σαν να λέει «η σιωπή μου προς απάντησή σου» γράφει ο Δημήτρης Δανίκας.