Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη, γεμάτη εξομολογήσεις και αλήθειες στην Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τις έντονες στιγμές της πορείας της, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και την τελευταία της επιθυμία.

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην αδυναμία της στον Νίκο Κούρκουλο, αποκαλύπτοντας ότι της λείπει περισσότερο γιατί ήταν οικογένειά της.

 «Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Τίποτε άλλο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για μένα οι συνάδελφοί μου. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, αρρωσταίνω.

Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αποκάλυψη για την κακοποίηση και ο ρόλος του Νίκου Κούρκουλου

Αναφέρθηκε, ακόμα, στην περίοδο που υπήρξε με κακοποιητικό σύντροφο, αποκαλύπτοντας την επικοινωνία της με τον Κούρκουλο. «Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το “Δεν σε αντέχω”. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα “Έλα γρήγορα, Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Ήρθε με τη μηχανή, “καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά.

Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε “βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”», αποκάλυψε για μια έντονη περίοδο της προσωπικής της ζωής.

Ο λόγος που παντρεύτηκε

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει τον μεγάλο έρωτα στη ζωή της. «Πιστεύω ότι μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά», υπογράμμισε. Δεν ήταν, όμως, ο άνθρωπος με τον οποίο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσο για το γεγονός που την οδήγησε στον γάμο παρά το γεγονός πως ήξερε ότι θα διαλυθεί, η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε πως το έκανε γιατί ήθελε να αφήσει το θέατρο.

«Είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση και ήθελα να μαζευτώ στον πύργο μου. Ένα τεράστιο σπίτι στα Σπάτα, κοιμόμουν μόνη μου σε μια άκρη του σπιτιού παρότι ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να είμαι μια νοικοκυρά. Να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει. Δεν έγινε αυτό τελικά. Έλεγα θα φύγω, αλλά με παρέσυρε ο Βολανάκης και με πήρε στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος και τελικά δεν άφησα το θέατρο».