O Θάνος Καληώρας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Τζέσυ Παπουτσή.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώην σύζυγό του κι εξήγησε πως παρά τον χωρισμό τους, έμεινε δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Η Τζέσυ ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και μας συνέδεε το παιδί μας. Αυτός ο συνδετικός κρίκος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί από ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο. Δεν είμαστε μόνο για τα καλά σε αυτή τη ζωή, αλλά και για τις άσχημες καταστάσεις. Κι όταν ένας άνθρωπος περνάει τόσο άσχημα, οφείλεις να είσαι δίπλα του», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «On Time».

«Έτσι τουλάχιστον ένιωσα εγώ, αυτό έκανα, γιατί έτσι λειτούργησε το συναίσθημά μου. Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο. Δυστυχώς, από όταν μπήκε στο νοσοκομείο, δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον. Μετά τις επεμβάσεις, έπεσε σε κώμα, οπότε δεν κατάλαβε τίποτα, δεν ταλαιπωρήθηκε», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που να ήθελε να της πει πριν το «τέλος», αφού ανέκαθεν μιλούσαν για τα πάντα.

«Κάναμε πάρα πολλές συζητήσεις, λέγαμε πολλά πράγματα. Δεν είχαμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Είχαμε διανύσει πολύ μεγάλο δρόμο στη ζωή μας κι αυτά που είχαμε να πούμε, τα είπαμε. Έτσι, νιώθω περισσότερη γαλήνη κι ηρεμία μέσα μου», κατέληξε.