Η γνωστή τραγουδίστρια Σία Βοσκανίδου νοσηλεύτηκε πριν από λίγες μέρες, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές για την αφαίρεση κύστης στο λαιμό και πολύποδα.

Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και για την ξαφνική απώλεια του κολλητού της φίλου από έμφραγμα.

Τι ακριβώς συνέβη και μπήκες στο νοσοκομείο;
Μπήκα στο νοσοκομείο για αφαίρεση πολύποδα και κύστης που είχα στο λαιμό μου, συγκεκριμένα στις φωνητικές μου χορδές, κάτι που με εμπόδισε να τραγουδάω σε κάποιο σχήμα αυτούς τους μήνες! Το παθαίνουνε συνήθως πιο συχνά οι τραγουδιστές αυτό, κακή διαχείριση φωνής κ.λπ.

Πώς πήγε η επέμβαση;
Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, ευτυχώς έφυγε αυτό από πάνω μου! Ευχαριστώ και το γιατρό μου, γιατί είναι παρά πολύ καλός στη δουλειά του και το έκανε να φαίνεται πολύ εύκολο σε μένα! Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό φυσικά, αλλά πρόκειται για ένα χειρουργείο με ολική νάρκωση και δεν είναι ευχάριστο. Για τουλάχιστον δέκα μέρες απαιτείται αφωνία.

*Διαβάστε εδώ: Σπύρος Σπυράκος - Γιώργος Δασκουλίδης: Οι απίστευτες ιστορίες από τη συνεργασία τους στις νυχτερινές πίστες (Βίντεο)

Τι συμπτώματα είχες;
Από τον Σεπτέμβριο άρχισα να βήχω ξαφνικά πολύ μια μέρα και να νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά στο λαιμό μου, δεν μπορούσα να μιλήσω και η φωνή μου ήταν πολύ βραχνή! Έτσι, πήγα σε δύο ΩΡΛ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγινε σωστή διάγνωση και ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες με αυτό! Πριν από δύο εβδομάδες πήγα σε αυτόν το γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να μπω αμέσως στο χειρουργείο. Αν μου το λέγανε από την αρχή, δεν θα είχα τραβήξει αυτή την ταλαιπωρία.

Φοβήθηκες;
Γενικά, με τα ιατρικά θέματά μου δεν είμαι φοβητσιάρα και τα αντιμετωπίζω πάντα, ό,τι και αν συμβεί, με θετική σκέψη και ενέργεια! Συμβαίνουν αυτά σε οποιονδήποτε… Να λέμε «πάνω απ’ όλα η υγεία», γιατί μόνο όταν τη χάνουμε, την εκτιμάμε τελικά.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;
Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, κάνω τα δικά μου… χορό, ιππασία, πάρτι με φίλους. Μια ζωή την έχουμε, πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για σένα;
Πριν από δύο μήνες πέθανε ο κολλητός μου και αυτό με πήρε αρκετά από κάτω! Το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο θάνατος δικών σου ανθρώπων! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο! Ο κολλητός μου ήταν σαράντα χρόνων και πέθανε από έμφραγμα. Ήταν ξαφνικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν. Μου κόπηκαν τα πόδια. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.

Επαγγελματικά τι κάνεις αυτή την περίοδο;
Αυτή την περίοδο δεν κάνω κάτι λόγω του προβλήματος με το λαιμό μου. Κι έτσι έχω χάσει αρκετές δουλειές… Αλλά δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό… Τώρα που έγινα καλά, ξεκινάμε δυναμικά!

*Δημοσιεύθηκε στην Ontime