Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστούν τα καινούρια πρόσωπα που θα ανανεώσουν το καστ της μακροβιότερης κωμικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή τη φάση η παραγωγή επικεντρώνεται στο νεαρότερο ζευγάρι, που θα πάρει τη θέση του «Άγγελου» (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και της «Βέλης» (Μαρία Χάνου). Εξαιρετικές εντυπώσεις στο δοκιμαστικό άφησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου, που το περασμένο φθινόπωρο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Master Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ξεχώρισαν

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν, επίσης, ο Θάνος Λέκκας, τον οποίο γνωρίσαμε πριν από δύο τηλεοπτικές σεζόν στην «Τούρτα της μαμάς», η Άλκηστη Ζιρώ, που συμμετείχε φέτος στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1, όπως και ο Χάρης Χιώτης, τον οποίο είδαμε και αυτόν στη μουσική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί και το όνομα που θα αντικαταστήσει τη «Βουλίτσα» (Ελένη Κοκκίδου) και θα είναι το νέο ταίρι του «Μηνά» (Αντώνης Αντωνίου). Μέχρι στιγμής φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο υπόλοιπο καστ, με τα άλλα δύο ζευγάρια, δηλαδή, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη με την Κλέλια Ρένεση και τον Σπύρο Τσεκούρα με την Άννα Κουτσαφτίκη να συνεχίζουν κανονικά.

Ανανέωση

Μεγάλη φυσικά θα είναι η ανανέωση στις πλοκές, ενώ ενδέχεται κάποια ζευγάρια να μετακομίσουν σε άλλα σπίτια, στο πλαίσιο και της αισθητικής ανανέωσης των σκηνικών της κωμικής σειράς του Alpha. Τα γυρίσματα του 11ου κύκλου του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο.

*Το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα δημοσιεύτηκε στην On Time στις 18 Απριλίου 2023.