Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης 18/04/2023  στο «The 2Night Show» την ηθοποιό Δέσποινα Τσούτσα.

Η όμορφη ηθοποιός, που ξεχώρισε με το ταλέντο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Kυριών», αναφέρθηκε στα «ατίθασα» παιδικά της χρόνια, το «μικρόβιο» της υποκριτικής που είχε από μικρή, αλλά και στη στήριξη της οικογένειάς της σε κάθε βήμα.

Πώς αντέδρασε όταν, για πρώτη φορά, δέχθηκε λεκτική «επίθεση» σε ένα σούπερ μάρκετ λόγω του «χαρακτήρα» της στη σειρά «Ήλιος»; Πώς καταφέρνουν και συνυπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες, χωρίς ανταγωνισμό, σε έναν «Παράδεισο»;

Η ηθοποιός ανέφερε ότι μεγάλωσε στη Λάρισα και πως η οικογένειά της είχε μαγαζί με είδη χορού και θεάτρου.


«Ήμουν χορεύτρια. Είχα τις προδιαγραφές για να γίνω μπαλαρίνα αλλά δεν τρελάθηκα ποτέ. Δεν ήταν το μεράκι μου να γίνω χορεύτρια. Είχαμε πάρα πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές πελάτες. Θεωρώ πολύ δύσκολο ό,τι έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών.


Όταν δούλευα στο μαγαζί των γονιών μου είχε έρθει ως πελάτισσα η Μαρία Σολωμού και μετά η ίδια ήταν καθηγήτρια στη σχολή που σπούδαζα. Με θυμόταν», ανέφερε η Δέσποινα Τσούτσα.

Η Δέσποινα Τσούτσα αποκάλυψε ότι ο κόσμος έχει την τάση να την παρομοιάζει με άλλες celebrities λέγοντας: «Έχει μια τάση ο κόσμος όταν με βλέπει να με παρομοιάζει με κάποια. Τους θυμίζω την Πάμελα Άντερσον, τη Λίνα Σακκά και τη Νάντια Μπουλέ».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: