Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής «Cash or Trash», Δέσποινα Μοιραράκη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το τηλεοπτικό της εγχείρημα αλλά και για την απώλεια του συζύγου της.

«Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από το Cash or Trash μου άρεσε πολύ μια καρφίτσα, ένα βραχιόλι κι ένα αντικείμενο lalique που τελικά πουλήθηκε για πολλά χρήματα. Εγώ αυτό το αντικείμενο θα το έδινα μέχρι 3.000, όχι τώρα όμως. Αγαπώ πολύ την τέχνη, από 16 χρονών τα Σαββατοκύριακα πήγαινα στο Μοναστηράκι και πουλούσα μικροαντικείμενα. Ξεκίνησα ως μικροπωλητής», εξηγεί.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, βλέπει την εκπομπή της σαν «ευλογία», καθώς ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της. «Ήρθε σε μια περίοδο που το είχα μεγάλη ανάγκη. Έπρεπε να φορέσω τη μάσκα του γέλιου, το προσωπείο. Έκανα την ηθοποιό όσο καλύτερα μπορούσα. Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν δέκα μέρες πριν φύγει ο άνδρας μου από τη ζωή. Εκεί σταματήσαμε. Μια μέρα είχε έρθει ένας κύριος από το πολεμικό ναυτικό κι όταν μου είπε πως γνώριζε τον σύζυγό μου, τότε λύγισα», αναφέρει.

Η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνη όπως είπε, είναι όταν μπαίνει στο σπίτι της μετά τη δουλειά. «Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα. Μου λείπει ο άνδρας μου από το σπίτι, να με υποδεχτεί. Τώρα συνειδητοποιώ τη σκληρή πραγματικότητα, ενάμιση χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο και τους γιατρούς. Στα πρώτα γυρίσματα του Cash or Trash, κανείς δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άνδρας μου», δήλωσε.

Εκτός από τον σύζυγό της, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στις αγορές που έχει κάνει η ίδια. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε την πιο ακριβή της αγορά.

«Έχω δαπανήσει στους καλούς καιρούς ένα υπερβολικό ποσό για μια επώνυμη τσάντα. Όταν έδωσα τις πρώτες 2.500 ευρώ, πόνεσα πολύ», παραδέχεται.

Όσο για τα περίεργα περιστατικά που έχει ζήσει σε ταξίδια της, η Δέσποινα Μοιραράκη περιγράφει: «Το πιο περίεργο συμβάν σε ταξίδι ήταν στην Τεχεράνη, σε ένα βιβλιοπωλείο. Ο ιδιοκτήτης θέλησε να.... Το βιβλιοπωλείο ήταν μέσα στο ξενοδοχείο κι έβαλα τις φωνές, φοβήθηκα».

Κλείνοντας, αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα στα χαλιά: «Όπως λέει ο κύριος Μπαμπινιώτης είμαι γλωσσοπλάστης των χρωμάτων. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κεραμιδοκανελοροδοκοραλοκόκκινο».