Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας όπου άνοιξε τη «βιβλιοθήκη» του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου.

Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα από όλους τους μέγιστους Έλληνες ηθοποιούς και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί άγνωστες πτυχές του.

Όπως αποκάλυψε, η επόμενη βιογραφία που κάνει είναι της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Θανάση Βέγγο, όπου έκανε μια αποκάλυψη αρκετά σπάνια για την εποχή και του τότε και του τώρα.

«Ο Θανάσης Βέγγος έχει πάει μόνο με μια γυναίκα στη ζωή του»


«Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν ξέρετε για τον Θανάση Βέγγο. Ο Βέγγος πήγε στη ζωή του μόνο με μια γυναίκα, τη γυναίκα του. Δεν είναι σπάνιο αυτό;

Το έχω υπογραμμίσει πολύ στη βιογραφία του. Ένας πολύ καλός άνθρωπος και η Φόνσου του έκανε πλάκα, τον χάιδευε, τον φιλούσε και εκείνος της έλεγε “Άννα, σε παρακαλώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος”.

Γι’ αυτό και δεν υπάρχει κανένα φιλί του στον ελληνικό κινηματογράφο», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μια από τις σπουδαίες καλλιτέχνιδες του ελληνικού κινηματογράφου, όπου μαγνήτιζε τα βλέμματα τόσο με την ομορφιά της όσο και με το αστείρευτο ταλέντο της.

«Έχουμε ξεκινήσει τη βιογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου. Διαφωνούμε σε κάποια πράγματα, εγώ επιμένω σε κάποια παλιά που εκείνη δεν θέλει. Η Μαίρη έχει απίστευτη καριέρα και απίστευτο λόγο και άποψη. Δεν της περνάς τη δική σου άποψη εάν δεν θέλει. Δεν θα το κάνουμε για να εκτεθεί ο κόσμος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ζωή της Μαίρης. Θέλω να γίνει και η βιογραφία του Βασίλη Λογοθετίδη. Η Μαίρη μου δίνει χρόνο, πηγαίνω σπίτι της. Ηχογραφώ όσα μου λέει».