Την πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι δε θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και προκάλεσε σάλο στα social media.

Πολλοί από τους χρήστες σημείωσαν ότι έχει αλλάξει και μοιάζει ύποπτα με την κουνιάδα της, Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο λαμπερή, με ένα κομψό χτένισμα, μέσω βιντεοκλήσης, στην ομιλία TED της φίλης της φωτογράφου Misan Harriman και πυροδότησε εικασίες στο Twitter.


«Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον», έγραψε ένας χρήστης, διερωτώμενος αν η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει κάτι περισσότερο από τα κυματιστά μαλλιά της.

«Θεέ μου! Η Μέγκαν Μαρκλ, που ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ», «Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ, αυτό δε θα συμβεί», σχολίασαν άλλοι στο Twitter.


Στο άλλο στρατόπεδο, οι υποστηρικτές της Μέγκαν Μαρκλ τόνισαν ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική και ότι είναι «δύσκολα» τα μαλλιά των μαύρων γυναικών.


«Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση», έγραψε ένας. «Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το “σβήσιμο όλων των ιχνών της καταγωγής”. Επίσης, οι λευκοί πρέπει να το βουλώσουν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».


Ακόμα και την απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας τόσους μήνες, πολλοί ήταν που την εξήγησαν ως συνέπεια των πλαστικών επεμβάσεων που έκανε.