Σε μια προσωπική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μείνει έγκυος στον γιο της προχώρησε η Σάγια μέσα από την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, «Ζήσε Αλλιώς» στην οποία βρέθηκε καλεσμένη.

«Είχα ινομυώματα κι εγώ. Είχε προχωρήσει αρκετά. Είχα 9 ινομυώματα, τα τρία είχαν μέγεθος μπάλας του τέννις. Ήταν τεράστια. Είχα φούσκωμα, στην περίοδό μου πολλή αίμα καμιά φορά και λιποθυμούσα. Δεν το ήξερα. Πήγαινα τακτικά σε γυναικολόγο. Σε κάποια φάση έκανα το λάθος να μην πάω για δυο χρόνια.

Μου είπαν ότι μπορούσαν να έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ μέσα σε δυο χρόνια. Οπότε ο προηγούμενος γυναικολόγος ή δεν τα είχε δει ή είχε γίνει κάποιο λάθος και δεν είχα ενημερωθεί. Όταν πήγα μετά από δυο χρόνια σε άλλο γυναικολόγο, με ρώτησε ο γυναικολόγος αν είμαι καλά, αν νιώθω πόνους… Μου είπε ότι δε ξέρω καν αν μπορεί να σώσει τη μήτρα μου» ανέφερε αρχικά η Σάγια.

«Είχα τρομάξει πάρα πολύ. Είχα μόλις γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και ένιωθα έτοιμη να γίνω μανούλα. Για καλή μου τύχη, ο θείος του άντρα μου ήταν ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης και μου λέει, “θα πάμε στον θείο μου”. Όταν με είδε, μου είπε, “θα σε κάνω καινούργια, θα γίνεις 26χρονη και μια χαρά παιδί θα κάνεις”. Έτσι και έγινε.

Αν τα προσέχεις αυτά, μπορείς να τα προλάβεις πολύ νωρίτερα. Τέλος καλό, όλα καλά. Απέκτησα ένα παιδάκι. Επτά μήνες μετά την επέμβαση έμεινα έγκυος…. Πλέον δεν έχω ινομυώματα. Έχω ένα μικρό που το παρακολουθούμε» εξομολογήθηκε η Σάγια.