Εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δηλώνει περήφανα μεγάλος φαν του… φαγητού.

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ομολόγησε το πόσο πολύ απολαμβάνει το φαγητό και με αυτή την αφορμή μίλησε για την έμπνευση να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο με «γιαγιαδίσια» φαγητά που όλοι λατρεύουμε.

«Τρώω πάρα πολύ, μπορώ να ξοδέψω όλα μου τα χρήματα στο φαγητό. Έχω φτιάξει και ένα εστιατόριο. Είναι φαγητά στη μνήμη των γιαγιάδων μου, είναι σαν ένα ταχυφαγείο 50 χρόνων πίσω».

Έχοντας μεγαλώσει στον Έβρο επεσήμανε ότι η επαρχία είναι ιδανική για να ζήσει κανείς τα παιδικά του χρόνια.

Σε άλλο σημείο και μιλώντας για το πόσο σκανδαλιάρης ήταν σαν παιδί μοιράστηκε και ένα σοβαρό περιστατικό όπου μία πλάκα στη Σαντορίνη θα μπορούσε να του είχε κοστίσει τη ζωή.
«Είχαμε πάει στη Σαντορίνη και ήμασταν σε μία παραλία και επιλέξαμε με τον πατέρα μου να κολυμπήσουμε για να πάμε απέναντι που είχε ένα ηφαιστειογενές τοπίο που νομίζεις ότι είναι βράχοι αλλά είναι άμμος. Πήγα σε μία κατηφόρα για να τον τρομάξω και ξαφνικά συνειδητοιποιώ ότι το έδαφος φεύγει που καταλήγει σε γκρεμό 4 μέτρων και έγινε πανικός. Επέστρεψε ο πατέρας μου κολυμπώντας, κάλεσε ανθρώπους και με τράβηξαν με σχοινί. Ακόμα και ανάσα που έπαιρνα έφευγα όλο και πιο χαμηλά».