Τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου

Ένα απόσπασμα από την εμφάνιση του μοντέλου στο «Night Out» προβλήθηκε στο «Happy Day», με τον Γιώργο Καράβα να ακούγεται να λέει: «Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου κι έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Κι αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι; Είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου».

Δείτε ακόμη: Night Out - Επικό στριπτίζ από Καράβα και Ιωαννίδη παίζοντας ποδοσφαιράκι - Έμειναν μόνο με το εσώρουχο (Βίντεο)

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα λεγόμενά του. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξαφνιάστηκε, όπως είπε, με τα όσα άκουσε από τον Γιώργο Καράβα, αφού είχε μια άλλη εικόνα γι' αυτόν στο μυαλό της.

Με τον τρόπο που μίλησε με αιφνιδίασε

«Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Γιώργος Καράβας σαν άτομο, τηλεοπτικό πρόσωπο και συμπεριφορά, μου ήταν και μου είναι πολύ συμπαθής. Είχε τύχει να τον φιλοξενήσω κι εδώ. Με τον τρόπο που μίλησε, με αιφνιδίασε κάπως, γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εμένα αυτό μου κλότσησε

Στη συνέχεια δήλωσε: «Βλέπω έναν άνθρωπο που είναι 3 χρόνια στην τηλεόραση και βγαίνει και λέει "πιστεύω τόσο στον εαυτό μου που ό,τι κι αν κάνω, θα το κάνω τέλεια κι αν κάπου χρωστάω, είναι ο εαυτός μου". Εμένα αυτό, για τον Γιώργο που ξέρω κι εκτιμώ και συμπαθώ, μου κλότσησε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο

Τέλος, εξήγησε τι εικόνα είχε σχηματίσει η ίδια για τον Γιώργο Καράβα. «Ο Γιώργος που έχω γνωρίσει κι εκτιμώ, είναι ένα παιδί πιο προσγειωμένο, που προσέχει το πώς πλασάρει τον εαυτό του. Μου έβγαλε μια υπερ-βεβαιότητα. Από τη μία, μου αρέσει, μου αρέσουν οι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση, αλλά στα τρία χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, όταν τα χρωστάς όλα σε ένα κανάλι και δύο πρότζεκτ, καλό είναι να κρατάς την μπάλα, ουσιαστικά, πιο χαμηλά», τόνισε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: