Θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Καράβας είχε δηλώσει ως καλεσμένος στο «Night Out» και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ότι είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο τον εαυτό μου

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου» είχε δηλώσει ο Γιώργος Καράβας.

Ο Γιωρος Καράβας απάντησε με ειλικρίνεια

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, πρώτη φορά και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, τοποθετήθηκε για την τότε δήλωση του καλεσμένου του.

«Να πω τη δική μου μεριά; Δεν την έχω πει ποτέ. Ο Γιώργος Καράβας δεν είχε ίχνος έπαρσης, ήταν μια ερώτηση που έγινε σε μια φάση που ήμασταν πολύ χαλαρά. Απάντησε με ειλικρίνεια, αισθάνομαι. Πραγματικά στο λέω και το τονίζω, εγώ τον θαύμασα γιατί εξέφρασε ένας άνθρωπος την επιθυμία του, το όνειρό του και είχε την αυτοπεποίθηση να το πει ανοιχτά και δημόσια. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: