H Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Ιουλία Κουκουβέ και την αναφορά της στην κακοποιητική σχέση από την οποία πέρασε και δυστυχώς, δεν βρήκε στήριξη από τους γονείς της.

Η τράπερ Ιουλία Κουκουβέ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά τους, όταν άκουσε ότι οι γονείς της Ιουλίας Κουκουβέ δεν τη στήριξαν όσο έπρεπε, όταν τους ενημέρωσε ότι ο σύντροφός της την κακοποιούσε.

Δείτε ακόμη: Ιουλία Κουκουβέ - «Ο πρώην μου με μαχαίρι με απειλούσε για να αλλάξω στάση απέναντί του» (Βίντεο)

Να κάνεις παιδιά και να τα παρατάς μόνα τους

«Μουρλαίνομαι που αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνοι τους, αυτό μπορεί να με κάνει τρελή πραγματικά. Δεν το καταλαβαίνω πώς είναι να κάνεις παιδιά και να τα παρατάς μόνα τους. Από τον 11χρονο στα Πατήσια, στο Ψυχικό, στην κοπέλα. Γιατί κάνουν παιδιά αυτοί οι άνθρωποι, αφού δεν μπορούν; Δεν το καταλαβαίνω. Μη γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου», είπε χαρακτηριστικά η  Έλενα Χριστοπούλου.

Τότε, η Φαίη Σκορδά της είπε να μη γίνεται τόσο σκληρή, με εκείνη να απαντά: «Είμαι σκληρή, ορίστε τα αποτελέσματα. Εγώ μιλάω για τον γονιό και το παιδί. Αν κάνεις παιδί, πρέπει και να έχεις όλη την ευθύνη».

Δεν γίνεται να να μην την ακούν

«Δεν γίνεται να πηγαίνει η κοπέλα και να μην την ακούνε. Πακέτο τα παιδιά στο Instagram, πακέτο τα παιδιά με τα laptops, πακέτο τα παιδιά παντού. Άει παρατήστε με!», συμπλήρωσε εκνευρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: