Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ, Τόμας Μαρκλ, παρακαλάει την κόρη του να τον αφήσει να δει τα βασιλικά του εγγόνια, την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 1 ετών, και τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών.

Μιλώντας στο «7News Spotlight», ο Τόμας Μαρκλ μίλησε για τα όσα είχε πει η κόρη του σε ντοκιμαντέρ του Netflix ότι «έχασα τον μπαμπά μου». Ο 78χρονος στάθηκε και στις αναφορές που υπάρχουν στο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, «Spare», μέσα στο οποίο γινόταν αναφορά ότι η Μέγκαν Μαρκλ «θρηνούσε ήδη για τον χαμό του πατέρα της».

«Με σκότωσε και μετά με θρήνησε», είπε ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ προσθέτοντας «Αρνούμαι να με θάψει». «Μακάρι να καθίσουμε και να μιλήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας. Με αγαπούσε. Είμαι ο ήρωάς της. Και ξαφνικά με πέταξαν έξω», συμπλήρωσε ο Τόμας Μαρκλ.

«Meg σε αγαπώ - αγαπώ τα εγγόνια μου. Θα ήθελα πολύ να τους δω… θα έχουν τη μύτη μου, θα έχουν τα μάτια μου», είπε στην συνέχεια της συνέντευξης ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ.

Αφήνοντας ένα τελευταίο μήνυμα μετά την συνέντευξη ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά «Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους συζήτηση».

Με πληροφορίες από Daily Mail και Must