Στο Λίβερπουλ έχει μεταβεί ο Victor Vernicos, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό για τη Eurovision 2023.

Στόχος είναι αρχικά η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού και δευτερευόντως η δεκάδα.

Σήμερα ο Victor Vernicos μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στην πρώτη πρόβα που έκανε χθες, περιγράφοντας το γενικό κλίμα που επικρατεί.

«Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι! Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ όταν το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

Όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι της πρόβας, επισήμανε: «Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε».

Στην ερώτηση ποιος είναι αυτός που τον βοηθάει να αντιμετωπίζει το άγχος και αν βρίσκεται εκεί η οικογένειά του, ο Victor Vernicos απάντησε: «Ναι, έχουν έρθει και οι δύο γονείς μου, θα έρθουν και οι δύο αδελφές μου στις 9 Μαΐου. Γενικότερα, δεν έχω περάσει κάποια περίοδο άγχους από τότε που ήρθαμε στο Λίβερπουλ. Όλοι γενικώς με ενθαρρύνουν και όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους».