Πρόκειται για τον Guy Ingle, ο οποίος εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος από τη δεκαετία του 1990.

Ένας διάσημος σωσίας του βασιλιά Καρόλου αποκάλυψε ότι κάποτε του ζητήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία X-Rated ως μονάρχης, ενόψει της επικείμενης τελετής στέψης του.

Ο Guy Ingle αποκάλυψε το περίεργο αίτημα σε συνέντευξή του στο «New! Magazine», σύμφωνα με τη Mirror, καθώς αναλογίστηκε μερικές από τις πιο περίεργες επαγγελματικές δεσμεύσεις που του ζητήθηκαν ποτέ να κάνει.

«Μια φορά, μου ζήτησαν να εμφανιστώ σε μια ταινία X-rated, προς μεγάλη μου έκπληξη», είπε ο Guy Ingle στο περιοδικό, σύμφωνα με τη Mirror. «Γέλασα με την προσφορά, αλλά αρνήθηκα ευγενικά».

Ο Guy Ingle, ο οποίος εργάζεται στη βιομηχανία του θεάματος από τη δεκαετία του 1990, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους βασιλείς.


«Πάντα είχα μεγάλο σεβασμό για τους βασιλείς, οπότε δεν θα παρουσίαζα ποτέ τον βασιλιά με αρνητικό τρόπο», δήλωσε.

Ο Guy Ingle έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες εμφανιζόμενος ως βασιλιάς Καρόλος, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχίας του 2008 «Superhero Movie» μαζί με τον εκλιπόντα Καναδό ηθοποιό Leslie Nielsen.


Ο Guy Ingle δήλωσε ότι τα πρώτα χρόνια της ζωής του αντιμετώπισε πολλές απορρίψεις πριν αρχίσει τελικά να έχει κάποια απήχηση κάνοντας βασιλικές μιμήσεις.

@nypost I’m a #KingCharles ♬ Best for video background music Chill Trap Hip Hop(837066) - KIh

Και παρόλο που ήταν αρκετά αναστατωμένος όταν η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ απεβίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Guy Ingle δήλωσε στο πρακτορείο ότι η καριέρα του δεν ήταν ποτέ πιο ενεργή, καθώς δεν ήταν πλέον ένας «δευτεροκλασάτος χαρακτήρας». «Ο φόρτος εργασίας έχει τετραπλασιαστεί, αλλά ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί σε ακατάλληλες δουλειές, καθώς έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό για τη βασιλική οικογένεια για να το κάνω», δήλωσε.


Δεδομένου ότι είναι τόσο αναγνωρίσιμος, ο «βασιλιάς» αποφεύγει να παίρνει το μετρό, καθώς συχνά τον κοιτάζουν επίμονα ή του κάνουν ακόμη και ερωτήσεις.