Ο Άγγελος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τα αδέρφια του, Στέλιο και Διαμανή στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, θυμήθηκε κάτι από την κηδεία του πατέρα του.

Τέσσερις οικογένειες τις συντηρούσε ο Στράτος

«Στην κηδεία του πατέρα μας είχαν έρθει δύο κυρίες κι είπαν στη μαμά ότι 4 οικογένειες, οι δύο δικές τους κι άλλες δύο, τις συντηρούσε ο Στράτος. Τα σχολεία τους, τις ανάγκες του σπιτιού τους, τα νοίκια. Αυτό δεν το ξέραμε, ούτε κι η μητέρα μας», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Διονυσίου.

"Έφυγε" πάνω στην πίστα, δεν γέρασε

«Από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν. Για εμένα, ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας. "Έφυγε" πάνω στην πίστα, δεν γέρασε, δεν τα παράτησε», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε αργότερα, για την αδερφή του, Τασούλα, στην οποία είχε τεράστια αδυναμία ο πατέρας του.

Ευτυχώς που δεν έζησε, να δει την Τασούλα να πεθαίνει

«Ο Στράτος είχε τεράστια αδυναμία στην αδελφή μας, την Τασούλα. Ευτυχώς, που δεν έζησε να τη δει να πεθαίνει, γιατί δεν θα το άντεχε. Θα είχε αφήσει βέβαια, παρακαταθήκη για ακόμα 30 χρόνια. Τώρα θα ήταν 87, εγώ πιστεύω ότι ακόμα θα τραγουδούσε. Φαντάζεστε πόσα ακόμα τραγούδια θα είχε πει;», είπε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Διονυσίου.

Τέλος, ο μεγαλύτερος γιος του Στράτος Διονυσίου αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής έκανε συχνά καντάδα στη μητέρα τους, πριν παντρευτούν, κρατώντας ένα σκουπόξυλο.

«Είχε γράψει ένα χαρτάκι στη γιαγιά μας που του φώναζε να φύγει ότι "μια μέρα εγώ την κόρη σου θα την έχω βασίλισσα, γιατί θα γίνω μεγάλος τραγουδιστής"», ανέφερε κλείνοντας ο Άγγελος Διονυσίου για τον πατέρα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: