Σε μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του βρίσκεται ο Λούκας Γιώρκας, καθώς με τη σύντροφό του Βασιλική Σαλαμπάση ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τη Δευτέρα 5 Ιουνίου (του Αγίου Πνεύματος) στην Κύπρο!

Η σχέση του τραγουδιστή με την 28χρονη δικηγόρο μετρά σχεδόν τρία χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει στο επόμενο στάδιο, αφού επιθυμία του ζευγαριού είναι να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

«Σε πολύ καλή φάση»

«Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, δημιουργική και σχεδιάζουμε με τη σύντροφό μου τα επόμενα βήματα. Θεωρώ ότι το πλήρωμα του χρόνου για οτιδήποτε έρχεται και θέλω να εύχομαι στον εαυτό μου να είναι κοντά το δικό μας. Δεν σκοπεύω να βγω με τηλεβόα και να ανακοινώσω το γάμο μου, αλλά δεν θα τον κάνω και μυστικά. Ένα χαρμόσυνο γεγονός μυστικά δεν γίνεται», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο «Mega Καλημέρα» ο γνωστός τραγουδιστής.

Οι καλεσμένοι των μελλονύμφων οργανώνουν ήδη το ταξίδι τους, ώστε να βρεθούν δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή τη ζωή τους. Αρκετοί από τους προσκεκλημένους θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο γάμο, κάτι που είναι αναμενόμενο, καθώς η νύφη κατάγεται από τον Έβρο, ενώ ο γαμπρός, κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει βαθιές φιλίες.

Προετοιμασίες

Η Βασιλική Σαλαμπάση έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ήθελε να επιμεληθεί η ίδια την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της. Μπορεί να απομένουν λίγες λεπτομέρειες ακόμα που πρέπει να διευθετηθούν, όμως και οι δύο είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να ξεκινήσουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι τον έγγαμο βίο τους.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 8 Μαΐου 2023.