Για το πολυσυζητημένο unfollow που έκανε μέσω Instagram στη Βίκυ Καγιά μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή σε δηλώσεις της, που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου 2023.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» το μοντέλο και πρώην κριτής του «GNTM» ρωτήθηκε σχετικά με το παραπάνω και απάντησε με παραπανίσιο χιούμορ.

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου»

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο τη Μαρία Χατζηπαντελή την κάνω unfollow και τις καλύτερες παρέες μου τις κάνω unfollow. Η Βίκυ έκανε πολλά ποστ και βαρέθηκα και την έκανα unfollow».

«Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα»

Στις ίδιες δηλώσεις πρόσθεσε: «Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι πολύ ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το "GNTM"» και ξεκαθάρισε η Σοφία Χατζηπαντελή πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

Πρώτη φορά ακούω το όνομά μου για το «Shopping Star»

«Ακούγεται το όνομά μου για το "Shopping Star"; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Άκουσα σήμερα ότι το "Shopping Star" είναι εξαιρετικό πρότζεκτ εδώ στην Ελλάδα, θα ήταν εκπληκτική εμπειρία, αλλά η Βίκυ το έκανε τέλεια και έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη», ανέφερε σε άλλο σημείο η Σοφία Χατζηπαντελή για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι μόδας που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: