Στον κόσμο των celebrities το unfollow στο Instagram αρκετές φορές γίνεται θέμα προς συζήτηση στις τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πρόσφατο παράδειγμα το unfollow της Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα.

1-katerina-kainoyrgioy-danah-barka


Οι κάποτε φίλες, σήμερα δείχνουν να μην έχουν καμία μεταξύ τους επικοινωνία μετά τις συναντήσεις της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μετά τις φωτογραφίες με την παρουσιάστρια του Mega να ανταλλάσσει φιλιά με τον γνωστό εφοπλιστή, η Κατερίνα Καινούργιου έπαψε να ακολουθεί τη Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

Νίνο – Ζόζεφιν

Μια σχέση η οποία έμεινε για μεγάλο διάστημα μακριά από τα media, με τη Ζόζεφιν να αναφέρει στις δηλώσεις της πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη νιώθει αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρει το όνομα του συντρόφου της τραγουδιστή.

1-zojefin-nino-1


Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι δεν ακολουθείται στο Instagram, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσουν τα πρώτα δημοσιεύματα για την κρίση στη σχέση τους.

Βίκυ Καγιά: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η πρώην κριτική επιτροπή του GNTM έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα media με τις μεταξύ τους σχέσεις μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων.

Στο επίκεντρο η Βίκυ Καγιά η οποία έληξε οριστικά τη συνεργασία της με μαζικά unfollow σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

1-gntm-2


«Τα unfollow και τα unfollow είναι στην πραγματική ζωή δεν είναι στο instagram. Δεν είναι ανάγκη αν κάνεις κάποιον unfollow. Όταν κάποιον τον γνωρίζεις και μπορεί να έχετε συνεργαστεί ή να έχετε κάνει παρέα, αλλά μετά να πεις ότι δεν μού ταιριάζει η αισθητική κάν’ τον mute καλέ!

Πρέπει να το ξέρει κι ο κόσμος; Έχω περάσει πολλές δυσκολίες για να καθίσω να ασχολούμαι με μικροπράγματα», είχε απαντήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

1-gntm-1


«Δεν σε υποχρεώνει κάποιος να ακολουθήσεις κάποιον, επειδή ήσουν πρώην συνεργάτης. Εγώ, ο μόνος άνθρωπος που δεν θεωρώ ότι είναι ελεύθερος να με ακολουθεί ή να μην με ακολουθεί είναι ο άντρας μου. Εάν μάθετε ότι με έκανε unfollow ο Καρύδης, να μου το πείτε. Όλοι οι άλλοι πραγματικά δεν με νοιάζει», είχε απαντήσει με τη σειρά της η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Εγώ δεν έχω κάνει κανέναν unfollow. Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να με ξανακάνει follow back», είχε σχολιάσει με χιούμορ ο Δημήτρης Σκουλός.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα μαζικά μπλοκ σε παρουσιαστές

Αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ο Έλληνας που έχει κάνει τα περισσότερα unfollow και μπλοκ στο Instagram. Στο παρελθόν ο ίδιος είχε μπλοκάρει τον Γιώργο Λιάγκα, τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα.



«Όποιος τον έχω κάνει μλποκ ξέρει πολύ καλά γιατί το έχω κάνει, όποιος θέλει να με λέει πατέρα των μπλοκ του έχω πει να βγούμε να μετρήσουμε τις λίστες μας με τα μπλοκ μας.

Θέλω να ξέρει ο άλλος, ότι δε θέλω να τον βλέπω. Αν βρεθούμε σε ένα event να μην έρθει να μου μιλήσει, ούτε να φωτογραφηθούμε και να το παίζουμε κυριλέ. Όλα καλά με τη Μπέττυ Μαγγίρα, μιλήσαμε όπως έπρεπε», είχε απαντήσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε δηλώσεις του για τα social media.


Ο Γιώργος Λιάγκας είχε απαντήσει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Εγώ πάντως, ό,τι και να μου λέτε, “μπλοκ-ξεμπλόκ”, τον αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου μεγάλο, έχουμε κάνει πολλή παρέα στο παρελθόν κι επειδή, όταν μεγαλώνεις και αφήνεις το πρόβλημα πίσω, κοιτάς πάντα τα θετικά, θυμάμαι μόνο τα θετικά: τις πλάκες και τις ωραίες διακοπές που έχουμε κάνει με τον Δημήτρη και μόνο καλά αισθήματα έχω γι’ αυτόν».


Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Το περασμένο καλοκαίρι ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος και η αθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους κάνοντας unfollow μεταξύ τους στο Instagram.


«Έχω διαγράψει οριστικά το παρελθόν και δεν επιθυμώ να συνδέονται τα ονόματά μας δημόσια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το Survivor», δήλωσε πρόσφατα ο Δημήτρης Φιντιρίκος για την Κατερίνα Δαλάκα η οποία συμμετέχει για άλλη μια φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

1-dalaka-xwrismos-unfollow