Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Συρίγου, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε ψευδές δημοσίευμα που αφορά την προσωπική ζωή της.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα «Real News» το Σαββατοκύριακο, όπου γινόταν λόγος για νέο σύντροφο στη ζωή της.

«Δεν ισχύει τίποτα»

«Και να πω και κάτι, μιας και μου δίνεται η αφορμή. Θα πείτε ότι μιλάω για τον εαυτό μου και δεν μ’ αρέσει. Κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από τη “Real News”, δεν καταλαβαίνω οι άνθρωποι εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί… Γιατί, βρε παιδιά, δεν με παίρνετε ένα τηλέφωνο; Ότι είμαι σε νέα σχέση (λέει το δημοσίευμα). Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, είναι ένα ψευδές δημοσίευμα. Και επειδή βλέπω ότι το αναπαράγουν διάφοροι το Σαββατοκύριακο, παιδιά δεν ισχύει τίποτα! Ρωτήστε εμένα που τα λέω στα ίσα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ναι μεν δεν θα ξαναμιλήσω, το έχω πει… Αλλά όχι να μου χρεώνετε από εδώ και από εκεί σχέσεις. Δεν ξέρω τι γράφανε, αερολογίες. Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα, το διαψεύδω εδώ. Πάμε να προχωρήσουμε», κατέληξε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 9 Μαΐου 2023.