Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος μισό αιώνα καριέρας και εξέφρασε τη χαρά της και τη συγκίνησή της για τη μέχρι τώρα πορεία της, ευχαριστώντας όλους όσους βρίσκονταν δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

«Η μουσική ήταν και θα είναι για μένα λόγος ύπαρξης» τονίζει η Άννα Βίσση στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσής της, ευχόμενη να ακολουθήσουν πολλά χρόνια ακόμα στην καλλιτεχνική της πορεία.

Παράλληλα, αναφέρεται σε κάποιες επερχόμενες συναυλίες της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, καλώντας τον κόσμο να γιορτάσει μαζί της.

Κλείνω 50 χρόνια καριέρας και γιορτάζω με μεγάλη χαρά και συγκίνηση

«Αγαπημένοι μου, αφήνω εδώ το logo των 50 χρόνων καριέρας που φέτος κλείνω και γιορτάζω με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση… Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου άλλοι από την αρχή άλλοι πιο μετά άλλοι πολύ πιο μετά, αλλά όλοι μέχρι και σήμερα! Εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί για αρκετό χρόνο ακόμα, μιας και η Μουσική ήταν και θα είναι για μένα λόγος Ύπαρξης!» γράφει χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση, συμπληρώνοντας τις λεπτομέρειες για τις επερχόμενες εμφανίσεις της.

Η ανάρτησή της έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της «χαρίσουν» περισσότερα από 9.000 likes μέσα σε λίγες μόλις ώρες.