Είναι μία γυναίκα που έχουμε συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι βγαίνει με τον πιο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ και φυσικά όταν παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Εξαιρετικά καλοντυμένη πάντα, ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ σε πρόσφατη ανάρτηση του «δικού μας», αγαπημένου κομμωτή των σταρ Δημήτρη Γιαννέτου.

Παρατηρείς τις φωτογραφίες και αναρωτιέσαι τι άλλαξε. Τα μαλλιά, το χτένισμα, το χρώμα είναι τα ίδια. Άλλωστε, ο Έλληνας hairstylist επιμελείται για χρόνια την κόμη διάσημων γυναικών, όπως η Έβα Λονγκόρια, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η Μέγκαν Φοξ και εκεί δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εξτραβαγκάντσες και πειραματισμούς. Με τη Μαρία Μενούνος (φυσικά) να τον έχει «μπουστάρει» ανά τις ΗΠΑ ως top of the top.

Στην Αμάλ όμως… Σκέφτεσαι αν είναι το «θαύμα» του μακιγιάζ, των φίλτρων ή της πλαστικής χειρουργικής… Η λέξη «αγνώριστη» παίζει πλέον παντού. Για μια γυναίκα τόσο δυναμική, που συνδυάζει τη μάχιμη δικηγορία με θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοινωνικής συνείδησης, τη μητρότητα και την υπερβολική δημοσιότητα, όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Και στον μεγεθυντικό φακό. Από τη στιγμή που μια εικόνα ανεβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωταγωνιστή ή πρωταγωνίστρια ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, κάθε αλλαγή γίνεται αυτομάτως viral.

Για να ξεχνιόμαστε και λίγο και να δοκιμάζουμε την παρατηρητικότητά μας. Για το πριν και το μετά. Στην περίπτωση λοιπόν της συζύγου του Κλούνεϊ, και αν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα στοιχεία από την ανάρτηση στο Instagram, ετοιμάστηκε για να βρεθεί σε εκδήλωση του Οίκου Cartier, με ασύμμετρη δημιουργία και πολύτιμα κοσμήματα, όπως αρμόζει στην περίσταση.

Kάτι ανάμεσα σε Φουρέιρα και Χαθαγουέι

Το πρόσωπό της όμως είναι διαφορετικό, θυμίζοντας κάτι ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και την Αν Χαθαγουέι, σίγουρα όχι τη γυναίκα που είδαμε στον γάμο της, σε συνεντεύξεις, σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Για την ιστορία, η Αμάλ Κλούνεϊ είναι και «πρέσβειρα» του Cartier, στην πρωτοβουλία «Voices», με μία σειρά από δράσεις που έχουν σχέση με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Στα 46 της έχει κάθε λόγο να θέλει να εντυπωσιάζει και απ' ό,τι φαίνεται έχει βρει τα κατάλληλα εργαλεία για να το πετυχαίνει κάθε φορά.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/5