Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για αυτή τη συνεργασία, δηλώνοντας πως νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που συνεργάζεται με τον Γιώργο Κιμούλη.

O Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω 

«Η πρόταση έγινε, κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κιμούλης. Εμένα η χαρά και η τιμή είναι μεγάλη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον λατρεύω από 10 χρονών. Έχω φτάσει 52 – 40 χρόνια μετά! – και εξακολουθώ να τον λατρεύω. Είναι μεγάλη η χαρά μου. Θεωρώ πως ο Γιώργος Κιμούλης είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού θεάτρου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά», δήλωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Στις πρόβες τον ακούω και τον βλέπω, είναι μαγικός

«Όχι μόνο όταν με πήρε τηλέφωνο, αλλά και τώρα που είμαι στις πρόβες τον ακούω και τον βλέπω, είναι μαγικός ο τρόπος που μιλάει για το θέατρο και όταν σκηνοθετεί. Κάθομαι και τσιμπιέμαι, λέω “τώρα το ζω;”», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες

Κι ενώ τον ηθοποιό τον βαραίνουν καταγγελίες για άσκηση βίας σε συναδέλφους του, η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε στο «Πάμε Δανάη» πως δεν επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων, καθώς έχει τη δική της προσωπική άποψη και γνώμη.

Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους

«Δεν έχω καμία δεύτερη σκέψη για τους ανθρώπους ποτέ στη ζωή μου εάν δεν τους γνωρίσω η ίδια προσωπικά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγάζουν συμπεράσματα».

Όλοι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει

«Δεν με επηρεάζουν οι γνώμες, γιατί όλοι είμαστε τα πάντα εν δυνάμει. Δεν θα μας βγάλουν όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, δεν θα μας βγάλουν όλοι τον χειρότερό μας εαυτό».

Η Σοφία Βογιατζάκη έχει δεχτεί θετικά σχόλια για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ εκτιμά πως ο κόσμος θα αγκαλιάσει την παράσταση.

Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά

«Ο κόσμος πιστεύω θα αγκαλιάσει την παράσταση. Και η προηγούμενη δουλειά του πήγε καλά. Ο κόσμος δεν ασχολείται με όλα αυτά, εμείς ασχολούμαστε και οι δημοσιογράφοι. Ο χειρισμός είναι στιγμές στιγμές από εμάς και τις εκπομπές πολύ κακός», κατέληξε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η «Δωδέκατη Νύχτα» θα ξεκινήσει την περιοδεία της από την Σαλαμίνα στις 24 Ιουνίου και θα συνεχίσει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: