Η Φωτεινή Αθερίδου γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια

Στις πρώτες του δηλώσεις για το δεύτερο εγγόνι του, ο Θοδωρής Αθερίδης, μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω».


Για την επιστροφή του Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι στην δουλειά, γεμίζει το θέατρό του, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Εγώ τον αγαπάω τον Κιμούλη, να τον ξε-αγαπήσω δεν γίνεται. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν με τον κύριο Κιμούλη δεν μου έχει κάνει κακό. Μόνο αγάπη και αλληλοσεβασμό έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο» είπε συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Οι φωτογραφίες της Φωτεινής Αθερίδου μέσα από το μαιευτήριο

Μέσα από το μαιευτήριο, η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφήθηκε με το νεογέννητο μωρό της, το δεύτερο που έφερε στον κόσμο με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Instagram, όπου και έγραψε στη λεζάντα ότι γέννησε στις 15 Μαΐου με φυσιολογικό τοκετό και παρότρυνε όσες γυναίκες την ακολουθούν, να μην φοβηθούν να το κάνουν.

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι δικαίωμα

Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον γιατρό της και το προσωπικό της κλινικής, όπου γέννησε. Πιο αναλυτικά, στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της!».

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτησή της: