Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για την επιθεώρηση που θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι αλλά και για το τέλος της από το «Καλό Μεσημεράκι», σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω επιθεώρηση», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου για τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετέχει.

Θα μου λείψει ο ρόλος της «Βάνιας»

Σχετικά με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», η Ματίνα Νικολάου σχολίασε: «Σταματάμε 30 Ιουνίου την εκπομπή. Θα μου λείψει ο ρόλος της "Βάνιας". Εδώ τελειώνει μία παράσταση που παίζουμε για έξι μήνες και όταν τελειώνει κάτι παθαίνεις με τον ρόλο. Πόσω μάλλον με τη Βάνια που αγάπησε ο κόσμος και μου το έδειξε. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ. Κάτσε να τελειώσει και θα σου πω μετά».

Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά αν μου ταιριάζει

«Δεν με έχουν επηρεάσει καθόλου αυτά που γράφονται για το τέλος της εκπομπής. Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση γιατί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και από τον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά. Θα έκανα κάτι τηλεοπτικά αν μου ταιριάζει, δεν με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή αλλά σε ένα σίριαλ», συμπλήρωσε η Ματίνα Νικολάου.

Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή

Τέλος, η Ματίνα Νικολάου μίλησε και για τον γιο της: «Ο γιος μου είναι 15 χρόνων. Βάζω όρια αλλά δεν είμαι αυστηρή. Του γιου μου δεν του αρέσει η υποκριτική αλλά η μουσική».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: