Ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μέλλουσα σύζυγό του, τον επερχόμενο γάμο τους και απάντησε με «χιούμορ» για την πρόταση γάμου που έκανε.

Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου

«Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από έναν μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι, θα την πέταγα στον γκρεμό», δήλωσε χαμογελώντας ο Λούκας Γιώρκας.

Δεν θέλω να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρήσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».

Για τη βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στην Eurovision
«Έχουμε κάνει τη βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο "διπλωματικό επεισόδιο"», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Για τα περίεργα που του συνέβησαν στην πίστα

«Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου. Έμεινα ημίγυμνος».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για το αλκοόλ

«Παρερμηνεύθηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες», δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας.

Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα

«Κυκλοφόρησα το τραγούδι "Σε ευχαριστώ" για τη σειρά "Μαύρο Ρόδο" και ξεκινάω καλοκαιρινή περιοδεία από την Κύπρο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: