Η Ζενεβιέβ Μαζαρί τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας με τη συνεχή τηλεοπτική της παρουσία. Και μπορεί να παρουσιάζει ένα αρκετά δυναμικό πρόσωπο, ωστόσο, έχει και την ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά της για την οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο You και τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα ότι η κατάθλιψη, της “χτύπησε την πόρτα” όταν η μητέρα της έφυγε από τη ζωή και εκ τότε “παλεύει” μαζί της ενώ αναφέρθηκε και στη “δύσκολη” σχέση με τον πατέρα της.

«Έχω περάσει κατάθλιψη -και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από τη μέρα που έφυγε η μητέρα μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη απλώς έγινε “φιλενάδα” μου, έχω μάθει να ζω μαζί της. Ακόμα και τώρα υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές.

Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει και δεν θα την ξαναδώ. Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις που μου έχει πει ο ψυχολόγος, κάνω νόημα στον Βασίλη, και πάω να κλάψω κάτω από την ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τη μάνα του τόσο νέα και το βιώνει καλύτερα» εξομολογήθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Δεν είχα αυτήν τη σχέση κι εκεί υπάρχει πληγή, γιατί θα ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Η μαμά μου ήταν ένα ντόμινο, μόλις “έφυγε” ξαφνικά ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μία, γι’ αυτήν πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν μου παίρνει κάτι τη χαρά τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.