Εκείνη την αποκάλεσαν κάποτε νέα Σοφία Λόρεν και εκείνον νέο Ρότζερ Φέντερερ. Η Μανταλίνα Γκενέα με καταγωγή από την Ρουμανία έκανε καριέρα ως μοντέλο και ως ηθοποιός αλλά δεν έγινε ποτέ η νέα Σοφία Λόρεν.

Ο κόσμος του σινεμά την θυμάται να παίζει τον ρόλο της Μις Κόσμος στο φιλμ «Youth» του Σορεντίνο και να μπαίνει γυμνή, όπως την γέννησε η μάνα της, στην πισίνα.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έφτασε κάποτε στο Νο3 του κόσμου. Τότε άρχισαν να τον φωνάζουν "μικρό Φέντερερ" αλλά ο Βούλγαρος δεν είχε την πορεία που όλοι περίμεναν.





Ασχολήθηκε περισσότερο με την δημόσια εικόνα του και τις σχέσεις του παρά με το τένις. Είναι κολλητός του Νόβακ Τζόκοβιτς και ακόμη παίζει στα 32 του σε σχετικά καλό επίπεδο.


Η Γκενέα απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ για τις σχέσεις της με τον Ντι Κάπριο, τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Τζέραρντ Μπάτλερ και ο Ντιμιτρόφ για την σχέση του με την Μαρία Σαράποβα, την Νικόλ Σέρζινγκερ και άλλες.

Κάποτε είχε μια ειδύλλιο με την Σερένα Γουίλιαμς και αυτός ήταν και ο λόγος που τσακώθηκε η Αμερικανίδα με την Ρωσίδα.


Πάντως σήμερα έχει καλές σχέσεις με όλες τους και στον καιρό της καραντίνας η αδελφή της Σερένα, Βίνους, τον αποθέωσε σε live για τους απίστευτους κοιλιακούς του.

Ο Ντιμιτρόφ και η Γκενέα τον τελευταίο καιρό κάνουν παρέα και πέρασαν μαζί και τα γενέθλια του τενίστα. Πρόσφατα ανέβασαν και σέξι φωτογραφίες και η Ρουμάνα τον ακολουθεί κατά πόδας όπου παίζει.


Πρώτα στη Μαδρίτη και μετά στη Ρώμη. Ήταν στο μποξ του όταν έπαιξε και έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους αλλά είναι θέμα χρόνου.