Μία έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το απόγευμα της Κυριακής 21/05/2023. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του exit poll, οι Ράδιο Αρβύλα διέκοψαν τη ροή του προγράμματος για ένα «έκτακτο δελτίο ειδήσεων».

Ο Αντώνης Κανάκης, ως κεντρικός παρουσιαστής, μετέδωσε τις πρώτες αντιδράσεις των ψηφοφόρων και με το γνωστό χιούμορ που τον διακατέχει αναφέρθηκε στα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα κόμματα.

Το έκτακτο δελτίο ειδήσεων των «Ράδιο Αρβύλα»

«Με συγχωρείτε, πρέπει να διακόψω. Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων; Έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων; Πάμε, παρακαλώ, πάμε», αναφώνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου και έδωσε τη σκυτάλη στην σατιρική εκπομπή από τη Θεσσαλονίκη.

Υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις

Τότε εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης και είπε: «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος μας γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του exit poll υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα απόσπασμα, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε «ψηφοφόρους» στα εκλογικά κέντρα.

«Αυτά από εμάς, κυρίες και κύριοι για την ώρα. Θα διακόψουμε αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. Μείνετε συντονισμένοι», υπογράμμισε ο παρουσιαστής στο κλείσιμο του βίντεο δίνοντας εκ νέου τον λόγο στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό στούντιο του ΑΝΤ1 για τις εκλογές 2023.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: