Σε ένα πεντάστερο… ησυχαστήριο βρίσκεται ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, προσπαθώντας να ξεφύγει από την πίεση και τη γκρίνια της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν το Σάββατο από τον βρετανικό Τύπο.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι έσπευσε να διαψεύσει τα όσα έγραψε η εφημερίδα «The Sun» και μέσα σε λίγες ώρες είχαν κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Το σχετικό άρθρο της εφημερίδας, επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζει, ανέφερε ότι ο «κοκκινομάλλης αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων φέρεται να έχει ένα δωμάτιο στα πολυτελή μπανγκαλόου του San Vincente, για να απολαμβάνει λίγες ώρες ηρεμίας, μακριά από την 41χρονη σύζυγό του Μέγκαν και τα παιδιά του, Άρτσι και Λιλιμπέτ.

Οι πηγές υποστηρίζουν επίσης ότι το δωμάτιο που έχει νοικιάσει ο 38χρονος Χάρι στο ξενοδοχείο, απέχει δύο ώρες οδικώς από την οικογενειακή εστία στο Μοντεσίτο, το κόστος της οποίας φθάνει τα 15 εκατομμύρια δολάρια.

Οι αναφορές στον βρετανικό Τύπο για το «δωμάτιο διαφυγής» είδαν το φως της δημοσιότητας αφού το ζεύγος Σάσεξ γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου του την περασμένη εβδομάδα και δεν ανέβασε καμία φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός.

Αν και η αμερικανική εφημερίδα «New York Post» ζήτησε από το San Vicente Bungalows ένα σχόλιο για τα όσα γράφονται στον βρετανικό Τύπο, δεν έλαβε καμία απάντηση.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του «Archewell» -του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του ζεύγους Σάσεξ- έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

Το «δωμάτιο διαφυγής»

Το «San Vicente Bungalows» είναι ένα ξενοδοχείο για λίγους και εκλεκτούς που διαμένουν στο Δυτικό Χόλιγουντ, σχολιάζει η εφημερίδα «New York Post».

Η διεύθυνση τηρεί αυστηρούς κανόνες απορρήτου, σύμφωνα με τους οποίους, οι επισκέπτες δεν μπορούν να τραβούν φωτογραφίες μέσα στις εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, κανείς δεν επιτρέπεται να συζητά όσα λένε μεταξύ τους τα μέλη ή οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.

Απαγορεύεται επίσης στους επισκέπτες να πλησιάζουν ή να διακόπτουν άλλα μέλη, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ξενοδοχείου.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του κλαμπ, θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 4.000 δολαρίων ως ετήσια συνδρομή όπως επίσης να λάβουν και τυπική «έγκριση» από αρμόδια επιτροπή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun» επικαλούμενη τις πηγές της, το «San Vicente Bungalows», που για τον δούκα του Σάσεξ θεωρείται ως «δωμάτιο διαφυγής», ανήκει σε μια κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στο Μοντεσίτο.

Ο 38χρονος Χάρι επισκέπτεται περιστασιακά το πολυτελές ξενοδοχείο, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν, αφότου πρώτα έχει αθληθεί στο γυμναστήριο «Barry’s Bootcamp» που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.